22 / 05 / 2024

malatya arapgir öğrenci yurdu

malatya arapgir öğrenci yurdu

Malatya’nın Arapgir ilçesinde etkisini gösteren fırtına sonucunda ev ve okul binalarında maddi zarar meydana geldi. İlçe merkezinde etkili olan şiddetli fırtına Hükümet Konağı, Yüksekokul, YİBO, Mehmet Akif İlkokulu ve birçok evin çatısını uçurdu...

TOKİ'den Malatya Arapgir’de 2+1 608 bin liraya!     

TOKİ Malatya Arapgir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Arapgir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Arapgir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Arapgir sosyal konut projesi... 

Malatya'daki tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi mecliste!

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yer alan tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya Belediyesi'nden 33.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Arapgir Belediye Başkanlığı, 33 milyon 118 bin 624 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 başvuru ne zaman bitecek? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Malatya Arapgir 161 konut ihalesi yarın!

Malatya İli Arapgir İlçesi 3.Etap 161 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Malatya Arapgir 161 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Malatya Arapgir 3. Etap'ta 161 adet yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Malatya Arapgir'e 161 konut!

Malatya İli Arapgir İlçesi 3.Etap 161 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Eylül 2018 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Malatya'daki tarihi konaklara ziyaretçi akını!

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde restore edilen tarihi konaklar ziyaretçi akınına uğruyor. Bölgedeki tarihi konaklar kamulaştırıldıktan sonra restore edildi. 

Malatya'daki Eskişehir Vadisi turizme kazandırılıyor!

Malatya’nın önemli turizm alanları arasında yer alan Arapgir İlçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak yapılan planlama çalışmalarında son aşamaya gelindi.

TOKİ Malatya Arapgir Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Arapgir'de hayata geçireceği 161 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Malatya Arapgir 144 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Arapgir İlçesi 3.Etap 161 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Malatya Arapgir 173 konut ihalesi 21 Aralık'ta!

TOKİ'den Malatyalılara yeni proje geliyor. İhale hazırlıklarının başladığı yeni proje 173 konuttan meydana gelecek...

Malatya Arapgir TOKİ asfalta kavuştu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir’de asfalt sezonunu tamamladı. Malatya’ya en uzak ilçelerden biri olan Arapgir’de 2016 yılı içerisinde 38 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

malatya arapgir öğrenci yurdu Haberi

malatya arapgir öğrenci yurdu


Malatya’nın Arapgir ilçesinde etkisini gösteren fırtına sonucunda ev ve okul binalarında maddi zarar meydana geldi.


İlçe merkezinde etkili olan şiddetli fırtına Hükümet Konağı, Yüksekokul, YİBO, Mehmet Akif İlkokulu ve birçok evin çatısını uçurdu. Şiddetli rüzgar nedeniyle ilçe merkezinde ve bölgede kısa aralıklarla elektrik kesintileri meydana geldi. Fırtına nedeniyle bahçelerde bazı bölgelerde ağaçlar yerinden sökülürken, Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu’nun odalarının tavanı çöktü ve camları kırıldı.



Kırıkhan...