15 / 05 / 2024

Malatya Arena 400 günde bitecek

Malatya Arena 400 günde bitecek

Malatya'da müteahhit firmasının iflas etmesinden dolayı yarım bırakılan 25 bin seyirci kapasiteli Arena Stadı'nın yeni ihale tarihi 9 Aralık olarak açıklandı. Stadın, 400 iş gününde tamamlanacağı da belirtildi.

Deprem bölgesindeki 400 bine yakın hak sahibine müjde: Bakan Özhaseki resmen açıkladı! 

Bakan Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya'daki çalışmalar ile ilgili konuştu ve 400 bin hak sahibini ilgilendiren önemli bilgiler verdi. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Malatya'da 400 yeni sosyal konutun temeli atıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'da, toplamda 400 sosyal konutun temeli atıldı.

Malatya Battalgazi Belediyesi'nden konut ve ticaret alanı imarlı satılık 4 arsa!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili Battalgazi ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 49 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Malatya'da 49.4 milyon TL'ye arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 49 milyon 400 bin TL'ye ihale edecek...

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Elazığ ve Malatya’ya 6 bin 400 yeni konut!

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem sonrası evleri yıkılan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya’da yıkılacak ve inşa edilecek konut sayısı hakkında bilgi verdi...

Arena 24 Halkalı fiyat!

4 bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Arena 24 projesi İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Projede teslimlerin 2019 yılının sonuna doğru yapılması planlanıyor...

Arena 24 fiyatları!

Toplam 59 daire ve 19 ticari alana yer verilen Arena24 Halkalı projesi 4 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Arena 24 fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Malatya Arena 400 günde bitecek Haberi

Malatya Arena 400 günde bitecek

Malatya'da müteahhit firmasının iflas etmesinden dolayı yarım bırakılan 25 bin seyirci kapasiteli Arena Stadı'nın yeni ihale tarihi 9 Aralık olarak açıklandı. Temeli 2012 yılında atılan Arena Stadı ile aynı tarihte başlayan statlar tamamlanıp teslim edilirken, yüklenici firmasının iflasından dolayı yapımı yılan hikayesine dönen stadın yeni ihale tarihi 9 Aralık 2015 olarak açıklandı. Kamu İhale Kurumu'nun çalışma takvimine eklediği Malatya Arena'nın 400 iş gününde tamamlanacağı da belirtildi. 


400 İŞ GÜNÜNDE TAMAMLANACAK 

İnşaatın yapımını sürdüren firma aylar öncesinde iflas erteleme talebinde bulunmuş ve az sayıdaki taşeron işçiyle Malatya Arena'daki çalışmalarına devam edeceğini açıklamıştı. Ancak firma ağır aksak giden çalışmaları da yürütemez duruma gelince, Malatya Arena için yeni ihale süreci başlatıldı. 


TEMELİ 2012'DE ATILMIŞTI 

alışmalar tamamen durduğu inşaatta sadece güvenlik görevlisi bulunuyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın...