29 / 04 / 2024

malatya arena stadyumu

malatya arena stadyumu

25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı’nın ‘tamamlama’ ihalesi bugün Toplu konut İdaresi’nin (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece’deki binasında yapıldı.

Malatya Arena Stadyumu 2017'de tamamlanacak!

Malatya'da müteahhit firmasının iflas etmesinden dolayı yarım bırakılan 25 bin seyirci kapasiteli Arena Stadı'nın yeni ihale tarihi 9 Aralık olarak açıklandı.

Malatya Arena Stadyumu Temmuz sonunda tamamlanacak!

TOKİ Başkanlığı iş birliğinde 11 Mayıs 2012 temeli atılan Malatya Arena Stadyumunda, çalışmalar aralıksız devam ediyor. Toplu Konutlar İdaresi Başkan Yardımcısı Sami Er, 'Stadyumun Temmuz'un sonuna bitirmeyi hedeflediklerini' belirtti.

TOKİ Malatya Arena kayısıyı andıracak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde geçen yıl yapımına başlanan Malatya Arena Stadı'nda kaba inşaatın yüzde 30'u tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stadyumun 2015 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Malatya Arena Stadı kayısıyı anımsatacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde geçen sene yapımına başlanan ve kayısıyı anımsatan objelerin kullanılacağı Malatya Arena Stadı'nda kaba inşaatın yüzde 30'u tamamlandı....

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Malatya Kale İlçe Stadyumu Ocak'ta açılacak!

Malatya’nın Kale ilçesinde yapımı devam eden ilçe stadyumunda sona gelindi. Stadın 2019 yılının Ocak ayında açılması planlanıyor. 

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Malatya Stadyumu ne zaman açılacak?

Temeli 2012 yılında atılan Malatya Stadyumu henüz hizmete açılmadı. Yeni stadın Bursaspor ile oynanacak maça yetişmeme gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığı ifade edildi.

Malatya Stadyumu açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan miting alanında Malatya Stadyumu ve Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin toplu açılış töreni gerçekleşti.

Malatya Stadyumu 11 Ağustos'a yetişecek!

Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulunuldu. Stadın 11 Ağustos'a yetiştirmesi için çalışmaların hızlandığı kaydedildi.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Malatya Stadı 5 Şubat'ta devredilecek!

Malatya Stadyumu’ndaki bir türlü bitirilemeyen işler en sonunda teslim aşamasına geldi. Stadın 5 Şubat’ta devri için TOKİ tarafından bir heyetin geleceği öğrenildi.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

malatya arena stadyumu Haberi

malatya arena stadyumu

25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı’nın ‘tamamlama’ ihalesi bugün Toplu konut İdaresi’nin (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece’deki binasında yapıldı. Saat 14.30’da yapılan ihalede, ihale komisyonu üyeleri gelen teklifleri kabul ederek, gizli usulle değerlendirmeye aldı. İhaleye katılan 5 firmadan alınan teklifler sonrasında komisyon gerekli değerlendirmeyi yaptı. Yapılan değerlendirme sonrası Malatya Arena Stadı’nın ‘tamamlama’ ihalesi için en düşük teklif, Biser Yapı İnşaat - MEK-TEK Yapı İnşaat ortaklığından geldi. Biser Yapı İnşaat - MEK-TEK Yapı İnşaat ortaklığı, Malatya Arena Stadı’nın ‘tamamlama’ işi için 39 milyon 944 bin TL teklif sundu.



İHALENİN SONUCU 1 HAFTA İÇERİSİNDE AÇIKLANACAK

İhale sonucunun, komisyonun sunulan teklifleri 1 hafta içerisinde değerlendirmesinin ardından TOKİ’nin resmi internet sitesinden açıklanacağı belirtildi. Kamu İhale Kurumu’nun çalışma takvimine eklediği Malatya Arena’nın tamamlanması işi için 400 iş...