29 / 04 / 2024

Malatya Arenada kaba inşaat tamamlandı

Malatya Arenada kaba inşaat tamamlandı

Türkiye’ye FIFA ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak amacıyla başlatılan proje kapsamında TOKİ tarafından Malatya İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Malatya Arena Stadı’nda kaba inşaatın tamamlandığı açıklandı.

Malatya Yeşilyurt'ta 2 bin konutun kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hayata geçirilen afet konutları, kapı ve pencerelerin takılması, çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasından sonra hak sahiplerine verilecek.

Malatya Yeşilyurt'taki 135 afet konutunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı 14 kırsal mahallede yapım çalışmaları devam eden 605 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutundan 135 tanesinin kaba inşaatı tamamladı.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların ilk etabında sona gelindi!

Elazığ'daki 6,8 büyüklüğündeki depremde, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde konutları ağır hasar gören vatandaşlar için inşaatına başlanan konutların ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı.

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Çalık, hastanenin kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde yaptırılan Kültür Merkezi inşaatının kaba inşaatı tamamlanırken, ince inşaat çalışmaları da son sürat devam ediyor.

Malatya Mobil İtfaiye Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yangınlara daha hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlamak amacıyla Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü mevkiinde yaptırılmakta olan Mobil İtfaiye Merkezi kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen ile birlikte Yaşam ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu, Çakır "Yaşam ve Spor Merkezi Türkiye'ye örnek olacak" dedi

Malatya Doğanşehir müftülük binasının kaba inşaatı bitti!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yapılan müftülük hizmet binasının kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan İlçe Müftülüğü, hizmet binasında yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindiğini belirtti.

Malatya Doğanşehir Müftülüğü hizmet binası inşaatı ne durumda?

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yapılan müftülük hizmet binasının kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan İlçe Müftülüğü, hizmet binasında yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindiğini belirtti.

Malatya Arena Stadı'nda çalışmalar durma noktasına geldi!

TOKİ tarafından Malatya İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Malatya Arena Stadı'nın kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Statta çalışmalar yeniden durma noktasına gelirken, şuan şantiyede yalnızca demir işi yapan elemanların bulunduğu belirtildi.

Malatya Arena Stadı ne zaman açılacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye'ye FİFA ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında TOKİ tarafından Malatya İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Malatya Arena Stadında kaba inşaatın tamamlandığı açıklandı.

Malatya Arena Stadı'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye'ye FİFA ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında TOKİ tarafından Malatya İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Malatya Arena Stadı'nda kaba inşaatın tamamlandığı açıklandı.

Malatya Arenada kaba inşaat tamamlandı Haberi

Malatya Arenada kaba inşaat tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye’ye FIFA ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında TOKİ tarafından Malatya İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Malatya Arena Stadı’nda kaba inşaatın tamamlandığı açıklandı.


Kaba inşaatın tamamlanmasıyla birlikte statta ince işlere geçildiği kaydedildi. Stadın zemininde yaşanan sıkıntı nedeniyle gecikmeli başlayan inşaat çalışmalarında büyük bir bölümünün tamamlandığı ifade edildi.

25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı 59 milyon 838 bin TL sözleşme bedeliyle yaptırılırken, yeni stat 136 bin 585 metrekarelik bir alanı kapsıyor.


Geçtiğimiz günlerde statla ilgili son durumu kamuoyu ile paylaşan Yeni Malatyaspor Basın sözcüsü Selim Pilten, stadın 2016 yılının ağustos ayında hizmete gireceğini açıklamıştı.


Malatya Arena’nın zemini için 20 bin 263 metreküp beton ve bin 323 ton demir kullanıldığı kaydedildi. Zeminden kaynaklı yaşanan gecikme nedeniyle 2015 yılının...