04 / 05 / 2024

Malatya askeri arazi okul

Malatya askeri arazi okul

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Malatya'daki Çakmak Kışlası'nın Altay Kışlası'na taşınarak, elde edilecek 2 milyon 300 bin metrakelik araziye okul yapılacağını açıkladı.

İstanbul'daki 12 milyon metrekarelik dev askeri arazi rezerv alan ilan edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul Başakşehir'de yer alan dev askeri araziyi rezerv alan olarak imara açtı.

Sancaktepe Sarıgazi'de askeri arazi ticaret alanına çevrildi! İBB dava açtı!

Sarıgazi'de rezerv alan ilan edilen 4 dönümlük askeri arsa imar planı değişikliğiyle ticaret alanına çevrildi, mahkeme planı iptal etti.

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

Malatya Battalgazi'de 3 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 3 Kasım'da

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu, Dernek ve Karatepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa, 1 adet arazi ve 1 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Malatya'da arazi toplulaştırma kararı!

Malatya'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Malatya'da arazi kavgası: 1 ölü!

Malatya'nın Pütürge ilçesinde arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada akrabasının av tüfeğiyle ateş ettiği kişi vefat etti.

Bir şirkete verilen askeri arazi meclis gündeminde!

Bir şirkete verilen askeri arazi meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya'da arazi kavgası: 4 yaralı!

Malatya'da bir grup arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavga sonucunda 4 kişi yaralandı.

Sarıyer Rumelifeneri'nde askeri arazi satışa çıkarıldı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Sarıyer'de Rumelifeneri Mahallesi’nde bulunan 4 bin 290 metrekarelik askeri alanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Putin Suriye'de daha fazla arazi ve gayrimenkul istiyor!

Rusya, Suriye'de bulunan askeri üsleri için daha fazla arazi ve gayrimenkul almak istiyor. Putin, Savunma Bakanlığı'na Suriye hükümetiyle görüşmelerde bulunması için talimat verdi.

Çekmeköy’deki 187 dönümlük askeri arazi için yeni imar planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul 6. İdare Mahkemesi’nin Çekmeköy’de bulunan 187 dönüm askeri arazinin yapılaşmaya açan imar planlarını iptal etmesine karşın söz konusu araziye ilişkin yeni imar planları hazırladı...

Malatya'da arazi kavgası: 1 ölü!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde arazi anlaşmazlığı yaşayan K.T. ile Aziz E. arasında kavga çıktı. Kavgada 1 kişi silahla vurulup öldürüldü.

Malatya’da arazi kavgası: 2 ölü!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonucunda polis memuru Bekir Aybar ile annesi Fatma Aybar, av tüfeğiyle öldürüldü.

Malatya askeri arazi okul Haberi

Malatya askeri arazi okul

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminden sonra askeri alanlar sivillere kazandırılıyor.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Malatya'daki Çakmak Kışlası'nın Altay Kışlası'na taşınarak, elde edilecek 2 milyon 300 bin metrakelik araziye okul yapılacağını açıkladı.


Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminden sonra askeri alanlar için başlatılan yeniden yapılanma kapsamında önemli adımlar atılacağını açıkladı. Türkiye'nin önemli askeri illerinden biri olan Malatya'da, Çakmak Kışlası'nın Altay Kışlası'na taşınacağını belirten Bakan Tüfenkçi, elde edilen 2 milyon 300 bin metrekarelik araziye okul yapılacağını söyledi. Tüfenkçi, " Çakmak Kışlası'nın kullanılmayan alanları için Milli Savunma Bakanlığı'yla görüştüm. Valilik ve belediye 1-2 ay içinde çalışmasını tamamlayacak. Çakmak Kışlası'nı Malatyalıların hizmetine kazandıracağız" dedi.


ERDOĞAN'I KARŞILAYANI KAMERAYA ALDILAR


Şimdilerde pistleri askeriyeyle ortak kullanılan Erhaç Havalimanı'nda da yenilik yapılacağını anlatan Tüfenkçi,...