05 / 10 / 2024

Malatya Bahçebaşı belediye arsaları

Malatya Bahçebaşı belediye arsaları

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında Battalgazi Belediye Meclis Salonu'nda Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

1934'te Taksim Bahçesi 5 seneliğine 'şartlı' şekilde kiraya verilmiş! 

1934 yılında Taksim Bahçesi, Belediye tarafından 5 yıllığına kiraya verilecekmiş. Bahçeyi kiralayacak olan yeni kiracıdan bazı şartlar istenileceği belirtilmiş..

O Belediyede arsa satışı kapsamında usulsüzlük ve yolsuzluk yaptığı belirlenen 7 kişi tutuklandı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Belediye'de Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ndeki şüpheli işlemle ilgili 4 personeli görevden alarak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Olay ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve 7 kişi tutuklandı. 

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

O ilde 3 adet arsa satılıyor! 283 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Malatya ili Kale Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Kale ilçesi, Düztarla Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 283 bin TL'den başlayan fiyatlarla 11 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Kale ilçesi, Düztarla Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Malatya Battalgazi'de 3 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 3 Kasım'da

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu, Dernek ve Karatepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa, 1 adet arazi ve 1 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden büyük fırsat! Tam 11 arsa satacak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Malatya Düztarla'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kale Belediyesi Malatya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Düztarla Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

O ilde 146 bin TL'den başlayan fiyatlarla 38 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Keşolar Köyü'nde yer alan 38 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Malatya Battalgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Malatya Battalgazi Belediyesi'nden konut ve ticaret alanı imarlı satılık 4 arsa!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili Battalgazi ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 49 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul'un o ilçesine kentsel dönüşüm müjdesi!

İstanbul'daki en kalabalık ilçelerden olan Bahçelievler'de, belediye meclisi kentsel dönüşüme hız kazandıracak 4 önemli karar aldı. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Malatya Bahçebaşı belediye arsaları Haberi

Malatya Bahçebaşı belediye arsaları

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında Battalgazi Belediye Meclis Salonu'nda Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda, ilk olarak Gürkan, İstanbul'da yaşanan terör olayını kınadı. Gürkan, "İçimizi acıtan ve her meclis toplantısında bir terör hadisesini lanetleme durumunda kaldığım için çok üzülüyorum. Memleketimiz üzerinde karabulutlar estirmeye çalışan özellikle dış güçler ve onların yerli işbirlikçileri, son süreçte Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde 3 canlı bombanın yapmış olduğu eylemi nefretle telin ediyorum ve kınıyorum. Bu memleketin ekmeğini yeyip, bu memleketin suyunu içip, bu memleketin imkanlarından faydalanıp nankörlük edenleri Allah bildiği gibi yapsın. Kendi yaptıkları, kendi kazıdıkları çukurlara düşmesini cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Terörün her türlüsünü...