04 / 05 / 2024

Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü 2013 çalışmaları

Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü 2013 çalışmaları

Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından 2013 yılında 25 bin metre içme suyu şebeke hattı, 27 bin metre drenaj hattı ve 17 bin metre de kanalizasyon şebeke hattı yatırımı gerçekleştirildi...

Malatya Belediyesi'nden 33.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Arapgir Belediye Başkanlığı, 33 milyon 118 bin 624 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Malatya Belediyesi'nden eski meydan için yıkım ihalesi!

Malatya eski belediye meydanında yapılması planlanan düzenleme kapsamında, yapıların yıkılması için ihale düzenleniyor. İhalenin yarın gerçekleşeceği açıklandı.

Malatya Belediyesi'nden 16.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan gayrimenkuller toplamda 16 milyon 488 bin 493,50 TL bedel ile satılıyor. 

Malatya Yazıhane'ye 9.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde kanalizasyon ve içmesuyu alt yapı yatırımlarına devam ediyor.

Malatya Kuluncak’a 8.4 milyon TL’lik dev yatırım!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Kuluncak İlçesi'ne 8,4 milyon TL'lik dev yatırım yapılıyor.

Malatya Sultanlı'ya 2 yeni terfi binası inşa edildi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Malatya Pütürge'ye MASKİ'den 6.3 milyon TL'lik yatırım!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Pütürge ilçe merkezine yaklaşık maliyeti 6.3 milyon TL olan 19 bin 889 metre kanalizasyon ve 20 bin 688 metrelik içme suyu hattı döşeyecek.

Hatay Yoğunoluk'un su sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

Hatay Erzin'de atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

Antalya Muratpaşa'daki su parkı yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, 'Su Parkı Hayaleti' başlığı ile gündeme taşındığı, tahliye edildikten sonra kaderine terk edilen su parkında yıkıma başladı.

Malatya Belediyesi yeni yol çalışmalarına başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol açma çalışmaları kapsamında Malatya’nın güneyinde 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde yeni yol açıyor.

Kocaeli Acısu’yun altyapı problemi çözüldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içerisinde Kartepe bölgesinde etkili olan sağanak yağışlarda su baskınları ile etkilenen Acısu bölgesinde yağmursuyu ve atık su kolektör hatları, terfi merkezi ve dere ıslahları gerçekleşti

Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü 2013 çalışmaları Haberi

Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü 2013 çalışmaları

Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından 2013 yılında 25 bin metre içme suyu şebeke hattı, 27 bin metre drenaj hattı ve 17 bin metre de kanalizasyon şebeke hattı yatırımı gerçekleştirildi. Böylece 2013 yılında toplamda 70 bin metreye yakın altyapı yatırımı yapılmış oldu. İmar planında açılan yeni yollar, daha önceleri içme suyu şebekesi olmayan bölgeler ile içme suyu şebeke hattı olup da yetersiz kalan bölgelere Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Su Teknik Şefliği imkanlarıyla 22 bin, ihale yolu ile 3200 metre olmak üzere 25 bin 200 metre içme suyu şebeke hattı döşendi. Özellikle eski hatlarda asbest borular, çelik borularla değiştiriliyor. Aynı zamanda şehrin muhtelif bölgelerinde yeni yapılan binalar ve içme suyu bağlantısı eskiyen binalara Su Teknik Şefliği'nce 1392 adet, müteahhit...