29 / 04 / 2024

malatya belediyesi toplantı

malatya belediyesi toplantı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos Ayı toplantısını yarın gerçekleştirecek. Toplantı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda saat 14.00’de gerçekleşecek.

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Malatya Belediyesi'nden 33.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Arapgir Belediye Başkanlığı, 33 milyon 118 bin 624 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısının son birleşimini, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini konuştu.

Malatya Belediyesi'nden eski meydan için yıkım ihalesi!

Malatya eski belediye meydanında yapılması planlanan düzenleme kapsamında, yapıların yıkılması için ihale düzenleniyor. İhalenin yarın gerçekleşeceği açıklandı.

Kahramanmaraş Kongre Binası yükseliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplantı ve kongre salonunun inşaatını tamamlıyor.

Malatya Belediyesi'nden 16.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan gayrimenkuller toplamda 16 milyon 488 bin 493,50 TL bedel ile satılıyor. 

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

Antalya Aksu'nun imar sorunları çözülüyor!

Aksu Belediyesi Toplantı Salonunda Cihadiye ve Pınarlı Mahallelerinin mülkiyet ve imar sorunları ile ilgili yapılan toplantıların ikincisi gerçekleştirildi.

Çaycuma Belediyesi toplantısında imar planları konuşuldu!

Çaycuma Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı başkanlığında toplanan mecliste ilk olarak tüm şehitler için saygı duruşu yapıldı.

Körfez Belediyesi meclis toplantısında arsa ve arazi konuşuldu!

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

Aliağa Belediyesi Haziran toplantısında imar görüşülecek!

Aliağa Belediyesi Haziran Ayı Meclis toplantısı bugün saat 18.00’de gerçekleştirilecek.Gerçekleştirilecek toplantının gündeminde imar konuları var.

Kayseri Kocasinan Belediyesi Haziran toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 24 madde görüşülerek karar bağlandı.

malatya belediyesi toplantı Haberi

malatya belediyesi toplantı


Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos Ayı toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda saat 14.00’de gerçekleştirilecek olan toplantı gündeminde, büyük çoğunluğu imar konularından oluşan 50 dolayında maddeyi görüşerek karara bağlayacak.



Malatya Büyükşehir...