06 / 05 / 2024

Malatya Belediyesi yeni yol çalışmalarına başladı

Malatya Belediyesi yeni yol çalışmalarına başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol açma çalışmaları kapsamında Malatya’nın güneyinde 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde yeni yol açıyor.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya'da yeni konut yapımı Şubat sonu başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Malatya'da ağır hasarlı binalardan taşınmak zorunda kalan vatandaşlara kira ve taşınma yardımı verileceğini söyledi ve, "Yeni konutlara şubat sonu, mart başı başlayacak ve en geç yıl sonuna kadar da tamamlanacak süreci inşallah başlatmış olacağız" dedi.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Malatya Belediyesi yeni yol çalışmalarına başladı Haberi

Malatya Belediyesi yeni yol çalışmalarına başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol açma çalışmaları kapsamında Malatya’nın güneyinde 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde yeni yol açıyor.


Fahri Kayahan Bulvarını TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştiği Beydağı Mahallesi’ne bağlayan yeni yol, yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde. Çalışmaların devam ettiği yolun bir an önce bitmesi için Büyükşehir Belediyesi 27 iş makinesiyle çalışıyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, açıklamalarda bulundu. İnceleme gezisine Genel Sekreter Arif Emecen ile ilgili genel sekreter yardımcısı, daire başkanı ve şube müdürleri de katıldı. Hava şartlarının elverdiği ölçüde kış aylarında da hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Çakır, yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına ağırlık verdiklerini, başta kent merkezi olmak üzere farklı birçok bölgede çalışmaların sürdüğünü söyledi. Kent...