17 / 06 / 2024

malatya bilgiç inşaat

malatya bilgiç inşaat

Ankastre, beyaz eşya, banyo ve elektronik alanlarındaki geniş ürün gamıyla toptan ve perakende satış yapan Bilgiç İnşaat, bu yıl haziran ayında açtığı son mağazasıyla Malatya'daki satış noktalarının sayısını üçe çıkardı...

Malatya Doğanyolu'da deprem konutlarının yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya Doğanyolu'nda inşa edilen deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, deprem konutlarında son durum hakkında bilgi aldı. 

Malatya deprem konutlarında son durum ne?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TOKİ tarafından Gelincik'te yapılan konutların inşaat alanını ziyaret ederek projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen ilçeleri inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'da 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Aydın Baruş Battalgazi ilçesinde, ağır hasarlı ve acil yıkım kararı alınan binaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Elazığ ve Malatya’ya 6 bin 400 yeni konut!

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem sonrası evleri yıkılan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya’da yıkılacak ve inşa edilecek konut sayısı hakkında bilgi verdi...

Malatya'da 2 dev merkezin yapımı tamamlanıyor!

Malatya Valisi Aydın Baruş, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Geri Gönderme Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Vali Baruş, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Malatya'da imar barışı anlatıldı!

Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından imar barışı hakkında Asrin İş Adamları Derneği(ASRIAD) Malatya Şube Başkanı Aziz Özel ve yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.

Mehmet Ergün Turan Malatya şantiyelerinde incelemeler yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Malatya şantiyelerinde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmaları yerinde denetleyerek bilgi aldı.

Malatya Su ve Kanalizasyon Çalıştayı başladı!

Türkiye Belediyeler Birliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde Su ve Kanalizasyon Bilgi İşlem Daireleri Tecrübe Paylaşım Çalıştayı başladı.

Mehmet Ergün Turan: Malatya’ya yakışanı el birliğiyle yapacağız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan, Malatya Arena Stadyumu'nu yerinde inceledi!

Malatya’daki incelemeleri kapsamında TOKİ'ye devredilen “Malatya İnönü Stadyumu”nu gezen Mehmet Ergün Turan ayrıca TOKİ tarafından inşa edilen “Malatya Arena Stadyumu”nu da yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Mehmet Koçdağ Malatya Kültür Merkezi projesi hakkında bilgi verdi!

Koçdağ Motorlu Araçlar, Bakım, Servis, Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçdağ, "Malatya Kültür Merkezi Projesi"ni gündeme getirdi. Koçdağ Malatya Kültür Merkezi projesi hakkında bilgi verdi...

Malatya Stadyumu Haziran 2015'te hizmete girecek!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TOKİ tarafından yapılmakta olan İnönü Üniversitesi karşısındaki stadyumun inşaat alanında inceleme yaptı, Öznur Çalık son durum hakkında bilgi aldı.

Çelikhan Malatya yolu açıldı!

Malatya'da 40 yılı aşkın süredir konuşulan Adıyaman-Çelikhan-Yeşilyurt-Malatya yolu geçen ay trafiğe açıldı. AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, 2013 yılı değerlendirme toplantısında karayolları çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

malatya bilgiç inşaat Haberi

malatya bilgiç inşaat

Ankastre, beyaz eşya, banyo ve elektronik alanlarındaki geniş ürün gamıyla toptan ve perakende satış yapan Bilgiç İnşaat, bu yıl haziran ayında açtığı son mağazasıyla Malatya'daki satış noktalarının sayısını üçe çıkardı. 

Firma, gelecek yıl ise bölgesel alanda çalışmalara ağırlık vererek, adından söz ettirmeyi hedefliyor. 


İnşaat malzemeleri satışıyla adım attıkları sektörde, yollarına ankastre ve banyo ürünleri satışıyla devam ettiklerini belirten Bilgiç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilgiç, bu amaçla 'Bilgiç Ankastre ve Banyo Dünyası'nı kurduklarını söyledi. Dünyada ve Türkiye'de bilinirliği yüksek olan yedi ankastre ve dört yerli/ yabancı banyo markası ile satış yaptıklarını anlatan Bilgiç, haziran ayında açtıkları son mağazalarıyla birlikte Malatya'daki satış noktalarını üçe çıkardıklarım dile getirdi. Aynı zamanda dünyaca bilinirliği olan bir ankastre ve bir banyo markasını da bünyelerine kattıklarını ileten...