25 / 05 / 2024

Bilgiç İnşaat 2014'te bölgesel büyümeyi hedefliyor!

Bilgiç İnşaat 2014'te bölgesel büyümeyi hedefliyor!

Ankastre, beyaz eşya, banyo ve elektronik alanlarındaki geniş ürün gamıyla toptan ve perakende satış yapan Bilgiç İnşaat, bu yıl haziran ayında açtığı son mağazasıyla Malatya'daki satış noktalarının sayısını üçe çıkardı...



Ankastre, beyaz eşya, banyo ve elektronik alanlarındaki geniş ürün gamıyla toptan ve perakende satış yapan Bilgiç İnşaat, bu yıl haziran ayında açtığı son mağazasıyla Malatya'daki satış noktalarının sayısını üçe çıkardı. 

Firma, gelecek yıl ise bölgesel alanda çalışmalara ağırlık vererek, adından söz ettirmeyi hedefliyor. 


İnşaat malzemeleri satışıyla adım attıkları sektörde, yollarına ankastre ve banyo ürünleri satışıyla devam ettiklerini belirten Bilgiç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilgiç, bu amaçla 'Bilgiç Ankastre ve Banyo Dünyası'nı kurduklarını söyledi. Dünyada ve Türkiye'de bilinirliği yüksek olan yedi ankastre ve dört yerli/ yabancı banyo markası ile satış yaptıklarını anlatan Bilgiç, haziran ayında açtıkları son mağazalarıyla birlikte Malatya'daki satış noktalarını üçe çıkardıklarım dile getirdi. Aynı zamanda dünyaca bilinirliği olan bir ankastre ve bir banyo markasını da bünyelerine kattıklarını ileten Bilgiç, "Tamamen ankastre satışı yaptığımız 600 metrekarelik Dörtyol'daki merkez mağazamız ve yine ankastre satışı yaptığımız Niyazi Mısri Caddesi'ndeki 240 metrekarelik mağazamızın dışında, 2013 yılı Haziran ayında faaliyete geçirdiğimiz Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki 550 metrekarelik alanda da ankastre ve banyo ürünlerimizi birlikte satıyoruz" dedi. 2014 yılı sonuna kadar ise bölgesel alandaki çalışmalarım genişleteceklerini belirten Bilgiç, "Bugüne kadar ulaşamadığımız noktalara da gitmeyi planlıyoruz. 


Böylece sadece Malatya'da değil bölgede de sektöründe adından söz ettiren bir firma olarak yerimizi alacağız. Hedeflerimiz arasında, Malatya ve bölgemizde banyo ve ankastrede proje çözümlerimizi artırmak var. Aynı zamanda satışlarımızı, mimari hizmetle de destekleyerek, bu hedefimize ulaşmayı planlıyoruz" diye konuştu. 

Ankastre, beyaz eşya, banyo ve elektronik alanlarındaki geniş ürün gamlarıyla toptan ve perakende satışla müşterilerine hizmet verebildiklerinin altını çizen Bilgiç, Malatya ve çevresindeki illerde hizmetlerini hızlı ve kaliteli şekilde sürdürdüklerini iddia etti. Firma olarak, her zaman kalitenin vazgeçilmez bir unsur olduğunu benimsediklerine de değinen Bilgiç, "Satış sonrası hizmetlerde de kalitenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Sadece ürün satışı yapıp, daha sonra müşterilerin karşılaştığı herhangi bir sıkıntıda karşısında muhatap bulamamasının, firmalar için büyük kayıplar oluşturacağını biliyoruz. Bu nedenle satış ve satış sonrasında da ürünlerimizin her zaman arkasında duruyoruz" açıklamasını yaptı. 


İnşaat sektörünün her geçen gün gerek Malatya'da gerekse tüm Türkiye'de hızlı bir ilerleme kaydettiğini belirten Ali Bilgiç, kaliteli hizmeti sunmak için firmalarım sürekli geliştirdiklerini ve teknolojik gelişmeleri yalandan takip ettiklerini sözlerine ekledi. 


Dünya Bölge Malatya


Geri Dön