17 / 06 / 2024

bilgiç inşaat

bilgiç inşaat

Ankastre, beyaz eşya, banyo ve elektronik alanlarındaki geniş ürün gamıyla toptan ve perakende satış yapan Bilgiç İnşaat, bu yıl haziran ayında açtığı son mağazasıyla Malatya'daki satış noktalarının sayısını üçe çıkardı...

İnşaat maliyetlerinde son durum ne?

İnşaat sektörü artan maliyetlerden şikayetçi başarılı iş insanı Şahin Avşar, inşaat maliyetlerindeki son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi...

İnşaat sürecinde israf nasıl önlenir?

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Yapı Bilgi Modellemesi'ni (BIM) inşaat çalışmalarında verimliliği artırmak ve israfın önüne geçiyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında sevindiren gelişme!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt,  sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

İnşaat ve gayrimenkulde kısa vadeli kırılganlıklar yaşandı!

Merkez Bankası uzmanlarının hazırladığı “Covid-19 Salgınının Firma Likiditesine Etkileri” başlıklı çalışmaya göre, kısa vadeli kırılganlıkların sinema, bilgi hizmet faaliyetleri, gıda, mineral madde, enerji, inşaat, gayrimenkul sektörlerinde yaşandı.

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan'daki projeler hakkında bilgi veren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, inşaatı devam eden Korgan Sanayi Sitesi'nde çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 

Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İnşaat çalışmalarında 7 ayın geride kaldığı Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Tarsus Cumhuriyet Konutları inşaatında son durum ne?

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, inşaatı devam eden Cumhuriyet Konutları'nın hak sahipleriyle bir araya geldi. Bozdoğan konutlarının inşaatı hakkında hak sahiplerine bilgi verdi. 

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine destek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu, Türkiye ve Katar arasındaki ticari faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göksu, açıklamasında Türk inşaat şirketlerinin Katar'daki alt yapı projelerine destek verdiğini söyledi.

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

bilgiç inşaat Haberi

bilgiç inşaat

Ankastre, beyaz eşya, banyo ve elektronik alanlarındaki geniş ürün gamıyla toptan ve perakende satış yapan Bilgiç İnşaat, bu yıl haziran ayında açtığı son mağazasıyla Malatya'daki satış noktalarının sayısını üçe çıkardı. 

Firma, gelecek yıl ise bölgesel alanda çalışmalara ağırlık vererek, adından söz ettirmeyi hedefliyor. 


İnşaat malzemeleri satışıyla adım attıkları sektörde, yollarına ankastre ve banyo ürünleri satışıyla devam ettiklerini belirten Bilgiç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilgiç, bu amaçla 'Bilgiç Ankastre ve Banyo Dünyası'nı kurduklarını söyledi. Dünyada ve Türkiye'de bilinirliği yüksek olan yedi ankastre ve dört yerli/ yabancı banyo markası ile satış yaptıklarını anlatan Bilgiç, haziran ayında açtıkları son mağazalarıyla birlikte Malatya'daki satış noktalarını üçe çıkardıklarım dile getirdi. Aynı zamanda dünyaca bilinirliği olan bir ankastre ve bir banyo markasını da bünyelerine kattıklarını ileten...