02 / 05 / 2024

malatya büyükşehir yatırımları

malatya büyükşehir yatırımları

Malatya’nın sağlıklı büyümesinde büyük önem arz eden yolları bir bir Malatyalıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, havaalanını Malatya- Kayseri yoluna bağlayan grup yolundaki çalışmalarda sona yaklaştı.

Malatya'nın 11 ilçesine mezbahane inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "11 ilçemizin tamamını sağlık ve hijyen kurallarına uygun standartları yüksek mezbahanelere kavuşturacağız" dedi.

Malatya'daki parklar yenileniyor!

Yeniden düzenlenen Hürriyet (İsmetpaşa) Parkı herkesin beğenisini kazanıyor. Hizmete girmesiyle birlikte vatandaşların yoğun ilgi ve beğenisine maruz kalan Hürriyet Parkı’na bürokrat ve siyasilerden de yoğun ilgi geliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

ABD'nin en büyük toprak sahibi Bill Gates neden bu kadar arazi aldığını anlattı!

Dünyanın en zenginleri arasında yer alan BillGates, komplo teorilerine de konu olan büyük arazi yatırımlarına ilişkin sessizliğini bozdu; satın almaların iklimle alakalı olmadığını, yatırım grubunun böyle tercih ettiğini belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyenin kiracısı olan esnaflardan kapalı oldukları döneme ait kira bedellerini almayacaklarını açıkladı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Malatya Büyükşehir Belediyesi kira alacaklarını erteledi!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait iş yerlerine ait kira alacaklarının ertelenmesine karar verildi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

malatya büyükşehir yatırımları Haberi

malatya büyükşehir yatırımları


Malatya’nın sağlıklı büyümesinde büyük önem arz eden yolları bir bir Malatyalıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, havaalanını Malatya- Kayseri yoluna bağlayan grup yolundaki çalışmalarda sona yaklaştı.

14 kilometre uzunluğundaki yolun 6 kilometrelik bölümünü geçtiğimiz yıl yapan Büyükşehir Belediyesi, 8 kilometrelik bölümünü ise bu yıl yapıyor. 5 metre genişliğindeki yol yer yer 12-15 metre genişliğe çıkarıldı.

Asfalt çalışmalarının devam ettiği yolda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır incelemelerde bulundu. Geziye AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, bazı daire başkanları, şube müdürleri ve muhtarlar katıldı.


Yapılan çalışmaları değerlendiren Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, ilçe belediyelerinin yol yapma kabiliyetine ve gücüne sahip olamadıklarından dolayı bu sorunu da Büyükşehir Belediyesinin çözdüğünü söyledi.

Geçmişte...