02 / 05 / 2024

Malatya Darende terminal binası

Malatya Darende terminal binası

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende'ye üst geçitli terminal binası inşa ediyor.

Malatya Darende TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ Malatya Darende 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Darende'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Darende'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Darende sosyal konut projesi... 

Malatya Darende Belediyesi'nden emlak vergisi müjdesi!

Malatya Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda emlak vergisine dair yapılacak indirimler hakkında müjde verdi.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Malatya’ya 246 milyon TL'lik havalimanı inşa edilecek!

Malatya halkını uzun süredir beklediği havalimanı için sevindiren haber geldi. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yıllık 2,5 milyon yolcu kapasiteli havalimanı terminal binasının iki yıl içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

Darende'de 215 yıllık kerpiç ev zamana direniyor!

Malatya'nın Darende ilçesinde bulunan 215 yıllık kerpiç ev zamana direniyor. 215 yıllık tarihi kerpiç evin restore edilmesi planlanıyor.

TOKİ Malatya Darende projesi satışa çıktı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Darende projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Malatya Darende'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Darende ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Yazıhan, Akçadağ ve Darende ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Darende Fizik Tedavi Hastanesi inşaatı tam gaz!

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan 127 adet konut için başvuru dönemi 31 Aralık'ta sona eriyor.

Malatya Darende terminal binası Haberi

Malatya Darende terminal binası


D300 karayolu üzerinde olması sebebiyle, şehir içi ve şehirlerarası yoğun yolcu potansiyeli bulunan Darende ilçesine, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üst geçitli Terminal projesi inşa edilecek.

 
Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşımda kontrolün sağlanmasının yanısıra kalite, konfor ve güvenliğinin artırılması amacıyla ilçelerde yapılması beklenen Terminal projelerinden birisi de Darende için yapıldı.

Cami ve üst geçitli proje

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 2 bin 900 metrekare arsa üzerine hazırlanan ve 3 kattan meydana gelen projenin toplam inşaat alanı ise 3 bin metrekareden oluşuyor.

Mimari projesi tamamlanan, elektrik statik çelik ve tesisat projeleri ise devam eden Darende İlçe Terminali projesi içerisinde şu özellikler yer alıyor: 4 adet yazıhane, 4 adet dükkan, çay ocağı, büfe, güvenlik ve izleme odaları,...