30 / 04 / 2024

malatya deprem yıkılan evler

malatya deprem yıkılan evler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya’da deprem bölgelerinde bir dizi incelemeler yaptı. 

Malatya'da yıkık ve acil yıkılacak toplam 6 bin 442 yapının enkazı kaldırıldı!

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve acil yıkılacak 6 bin 586 binadan 6 bin 442'sinin enkazının kaldırıldığı belirtildi.

Bakanlık şok eden rakamı duyurdu! İşte yıkılan ve ağır hasarlı bina sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde can kayıpları ve yaralı sayısının ardından ağır hasarlı ve yıkık bina sayısıyla ilgili de son rakamlar açıklandı. İşte depremin vurduğu 10 ilde ağır hasarlı ve yıkılan bina sayısı...

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

İzmir depreminde yıkılan binalara yönelik 29 sanık yargılanıyor!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan apartmanlara yönelik devam eden davada 29 sanık yargılanıyor. 

İzmir'de yıkılan 5 binanın gerçekleri ortaya çıktı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan binalarla ile ilgili detaylar belli oldu. 5 ayrı iddianame hazırlanırken 29 kişi hakkında “Bilinçli taksirle birden fazla insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olma” 20 yıla kadar hapisleri istendi. 

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na yönelik hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye gönderildi.

İzmir depreminde evi yıkılan aileye güçlendirme kredisi verildi!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra, hasar görmesi sebebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca evi yıkılan Balık ailesine, deprem yardımı kapsamında “güçlendirme kredi hak sahipliği” çıktı.

İzmir depreminde yıkılan binalarla ilgili gözaltı kararı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem sonrasında yıkılan binalarla ile ilgili 22 kişi hakkında göz altı kararı alındı. 

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın fenni mesulü için tutuklama kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020’de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili devam eden soruşturma dahilinde  binanın mimari proje müellifi ve fenni mesulü olan A.S.B tutuklandı. 

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı için yeni iddia!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’yla ilgili yeni tartışmalar yaşanıyor. Apartmanın deprem tespit tutanağında zemin etüdü yapılmasının söylendiği ileri sürüldü. 

İzmir depreminde yıkılan konutların mülkiyet durumu mecliste!

İzmir'de meydana gelen deprem sebebiyle yıkılan konutların mülkiyet durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

malatya deprem yıkılan evler Haberi

malatya deprem yıkılan evler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya’da deprem bölgelerinde bir dizi incelemeler yaptı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ilçelerine yapmış olduğu ziyaret ve deprem sonrası çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Doğanyol İlçesi Gökçe mahalle muhtarı Zülfükar Tuhan, mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri olarak memnun olduklarını dile getirdi ve teşekkür etti. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; Doğanyol İlçesi Gökçe Mahalle Muhtarı Zülfükar Tuhan, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Doğanyol İlçemizi ve Gökçe mahallemizi ziyaret etti. Bugüne kadar bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Saygılar ve selamlarımı iletiyorum” diye konuştu. 

Yaşadığımız deprem sonrası bizlere büyük destekler veren ve çalışmaları ile hep yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve...