03 / 05 / 2024

Malatya Doğanyol kültür merkezi projesi

Malatya Doğanyol kültür merkezi projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol'da hayata geçirdiği kültür merkezinin yüzde 50'sini tamamladı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Doğu Garajı Kültür Merkezi'nde 72 iş yeri satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Doğu Garajı Kültür Merkezi'ndeki 72 iş yerinin satışı gündeme geldi.

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesinde kaba inşaat bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi’nde kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

Malatya Doğanyol'a dev kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol'da hayata geçirdiği kültür merkezinin yüzde 50'sini tamamladı.

Malatya Büyükşehir'den yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni bir kültür merkezi daha inşa ediyor.

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, inşaatı devam eden Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

Malatya'ya yeni kültür merkezi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek Külliyesi altında bayan, engelli ve çocuklar için inşaatı devam eden kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını inceledi.

Malatya Doğanyol Kültür Merkezi 2018'de açılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol ilçesinde hayata geçirdiği kültür merkezini 2018'de hizmete açacak.

Malatya Doğanyol kültür merkezi projesi Haberi

Malatya Doğanyol kültür merkezi projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanyol’a inşa edilen Kültür Merkezi, yüzde 50 oranında tamamlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 2017'de ihalesi yapılan merkezin kaba inşaatı bitirilirken, çatı ve duvar imalatları da yapılıyor. 2018 tarihi sonunda bitirilmesi planlanan Doğanyol Kültür Merkezi’nin hizmete girmesiyle birlikte ilçedeki önemli bir eksiklik de giderilmiş olacak.

3 kattan meydana geliyor

1.600 metrekarelik parsel üzerine yapılan ve 550 metrekare oturum alanı bulunan kültür merkezi bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere 3 kattan meydana geliyor. Toplam 1.600 metrekare kapalı alanı bulunan kültür merkezi projesinin bodrum katında; jeneratör odası, su deposu, sığınak, kömürlük, ısıtma merkezi ve 2 adet depo, zemin katında; kütüphane, 3 adet atölye, MASKİ irtibat bürosu, Büyükşehir ofisi ile wc-lavabo grubu, 1. katında ise; toplantı odası, bekleme...