28 / 04 / 2024

malatya düğün organizasyonu

malatya düğün organizasyonu

Bu çok özel düğün paketinde; mükemmel bir düğün yemeği, gelin ve damada sunulan süit oda, hediye masaj ve birinci evlilik yıldönümü yemeği bir arada sunuluyor.

Malatya Battalgazi'deki 6 mahalleye kentsel dönüşüm müjdesi!

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye tarafından 6 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını açıkladı. İşte o mahalleler...

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü Malatya'da atılacağını söyledi.

Malatya'da dönüşümle inşa edilen evlerin fazlası depremzedelere verilecek!

Battalgazi Belediyesi tarafından Elazığ depreminden sonra riskli alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 684 konutun 284 tanesi depremzedelere verilecek...

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya depremzedelerine müjdeyi verdi. Kentsel dönüşüme giren konutlara 18 ay eşit faizle sahip olunabilecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 2 Mart 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Beydağı'nda 800 konut dönüşüyor!

Malatya'da çöken binanın enkazını inceleyen AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya kentsel dönüşümde örnek gösteriliyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği için Malatya'da düzenlenen seminer dahilinde kentte hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Malatya'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

24 Ocak Elazığ'da meydana gelen depremde etkilenen Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki riskli konutlar kentsel dönüşümle yenileniyor.

malatya düğün organizasyonu Haberi

malatya düğün organizasyonu

Malatya’nın merkezinde ve Malatya Park AVM’nin hemen yanı başında bulunan ve 202 modern ve konforlu odasıyla DoubleTree by Hilton Malatya, rüya gibi düğün organizasyonlarıyla, en mutlu gününüzü unutulmaz anılara dönüştürüyor. Malatya’nın en şık ve en özellikli oteli DoubleTree by Hilton Malatya’da siz de peri masallarını aratmayacak bir düğünde sevdiklerinizle unutulmaz bir gecenin mutluluğuna ortak olacaksınız. Otelin seçkin davetler için hazırlanmış, Hitit Balo Salonu’nda misafirlerinizi ağırlamak ise başka bir prestij olacak.


DoubleTree by Hilton Malatya’da mükemmel bir düğün gecesi için her şey ayrıntısıyla düşünülmüş. Düğün öncesi otelin ödüllü Executive Şefi Onur Şen tarafından hazırlanan mönüleri tadabilir ve 65 TL + KDV fiyatlarından başlayan 8 ayrı mönü seçeneğinden birini tercih edebilirsiniz. Daha sonra ise düğün ve davetler konusunda uzman otel ekibi, gelin...