04 / 05 / 2024

malatya ermenek kültür merkezi projesi

malatya ermenek kültür merkezi projesi

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ağırlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır gerçekleştirilen toplantıda Yazıhan ve Erkenek’teki kültür merkezlerinin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi...

Malatya Doğanyol'a dev kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol'da hayata geçirdiği kültür merkezinin yüzde 50'sini tamamladı.

Malatya Büyükşehir'den yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni bir kültür merkezi daha inşa ediyor.

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Malatya'ya yeni kültür merkezi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek Külliyesi altında bayan, engelli ve çocuklar için inşaatı devam eden kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını inceledi.

Malatya Doğanyol Kültür Merkezi 2018'de açılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol ilçesinde hayata geçirdiği kültür merkezini 2018'de hizmete açacak.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından inşa edilen Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Malatya Tohma'ya kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tohma'ya yeni bir kültür merkezi kazandırıyor...

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine kurulan Kültür Merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde yaptırılan Kültür Merkezi inşaatının kaba inşaatı tamamlanırken, ince inşaat çalışmaları da son sürat devam ediyor.

Malatya Yazıhan ve Erkenek'e kültür merkezi geliyor!

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ağırlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır gerçekleştirilen toplantıda Yazıhan ve Erkenek’teki kültür merkezlerinin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi...

Malatya Yeşilyurt'a kent park, kültür evi ve seyir kulesi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Yazıhan'da kültür merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye yapmayı planladığı kültür merkezlerinin ilkini Yazıhan ilçesinde hayata geçiriyor. Malatya’nın yanı sıra ilçe kültürünün yaşatılmasına ve aktivitelerin düzenlenmesine katkılar sunacak olan kültür merkezinde ilk kazma Yazıhan’da vuruldu.

Malatye Erkenek'e kültür merkezi yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi’nde toplam inşaat alanı bin 040 m2 olan Kültür Merkezi Projesi’ni ihale aşamasına getirdi.

malatya ermenek kültür merkezi projesi Haberi

malatya ermenek kültür merkezi projesi


Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, beraberinde AK Parti Darende ilçe başkanı Süleyman Şimşek, Meclis Üyeleri ve STK temsilcileri ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

9 Kasım Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret sırasında heyet adına bir konuşma yapan Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, Darende olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a minnettar olduklarını söyledi.

Eser, “Kendilerine saygı duyuyoruz, kendileriyle övünüyoruz. Darende’mize son zamanlarda büyük hizmetleri oldu. Yollarımız asfaltlandı, sokaklarımız yapıldı. Çamurdan, pislikten, kumdan kurtulduk. Darende’mizde daha huzurlu şekilde yaşamaya çalışıyoruz. Bunların ötesinde birçok olayla karşılaştık. Darbe olayı atlattık. Memleketimiz büyük bir badireden geçti. Bununla ilgili değerli Belediye Başkanımızın büyük emekleri oldu. Bütün araçları havaalanına yığdı, çarşıdaki çalışmalarından dolayı, bu darbe olayında da büyük başarı gösterdi. Onun için de bir...