02 / 05 / 2024

malatya fen lisesi

malatya fen lisesi

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında koronavirüs şüphesi!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında çalışan 300’e yakın işçi, koronavirüs şüphesiyle Hasanoğlan Fen Lisesi’nin yurtlarında karantinaya alındı…

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi temel atma töreni, Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Doğa Koleji, 22 FEN-TEK lisesi açacak!

124 kampüsü olan Doğa Koleji, Fen ve Teknoloji (FEN-TEK) liseleri açmaya hız verecek. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle "Bu yıl 22 FEN-TEK açarak 150 milyon TL'lik yatırım yapacağız" diyor. Üç yılda FEN-TEK sayısı 100'e çıkacak.

Malatya Beypazarı'nda yeni iş yerlerinin inşaatı başladı!

Malatya Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından inşa edilecek iş yerlerinin temeli atıldı. Proje kapsamında  bin 176 metrekarelik alana 3 yeni iş yeri yapılacak.

Bağcılar Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı!

İstanbul Valiliği ve Bağcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı.

Kilis'te yeni okullar inşa ediliyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, İmam Hatip Lisesi pansiyonu ve spor salonunu ile Fen Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. 

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından inşa edilen Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Bahçeşehir Koleji Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor!

Bahçeşehir Koleji, yeni açılacak olan Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi’ni düzenlediği lansman toplantısıyla tanıttı.

malatya fen lisesi Haberi

malatya fen lisesi

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının da olacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Malatya Valisi Aydın Baruş, Valilikte düzenlenen protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, eğitime yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapıldığını bildirdi.

Çocukların ferah ve modern cihazlarla dolatılmış okullarda eğitim görmelerini önemsediklerini belirten Baruş, şöyle konuştu: "Bu kapsamda devletimiz çok önemli eğitim yatırımları yapıyor ilimize. Kentte şu an 762 okulumuz var ve buralarda 175 bin 226 çocuğumuz öğrenim görüyor. 2018 yılında ilimizde 17 okul, 4 öğrenci yurdu ile 5 spor salonumuz hizmete sunuldu. Bu yıl da inşaatı devam eden 16 okul, 5 pansiyon ile 3 spor salonumuz var. Bunlar da en kısa sürede eğitime kazandırılacak."

Baruş, hayırseverlerin kente yaptığı...