04 / 10 / 2024

malatya gayrimenkul ihaleleri

malatya gayrimenkul ihaleleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde satışa çıkardığı 15 taşınmazı ihaleyle sattı

DSİ’den iki şehirde satılık 38 gayrimenkul!

Devlet Su İşleri Bolu ve Batman’da yer alan 38 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 1 Ekim,  3 Ekim ve 4 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Belediyelerden iki şehirde satılık ve kiralık 2 gayrimenkul!

Sivas ve Bitlis’te yer alan iki adet gayrimenkul için satış ile kiralama ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin ihaleleri 27 Eylül’de yapılacak.

Ankara ve Manisa'da kiralık 42 gayrimenkul!

Ankara ve Manisa'da yer alan 42 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. İki şehirdeki kiralama ihaleleri 14 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul! Taksitle arsa ve mağaza fırsatını kaçırmayın!

Aydın ve Aksaray'da yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 6 Ağustos ve 7 Ağustos'ta yapılacak.

Belediye, Isparta ve Malatya’da 12 adet gayrimenkul satıyor! 207 bin  TL'den başlayan fiyatlarla…

Isparta ve Malatya’da toplam 12 adet gayrimenkul 207 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İşte arsa ve arazilerin satışıyla ilgili ayrıntılar…

Gaziantep ve Malatya'da 32 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri duyurdu! 

Belediyeler, Gaziantep ve Malatya'da 32 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep ve Malatya'daki arsaların fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar...

İki şehirde bin TL'den başlayan bedellerle kiralık 17 gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

Eskişehir ve Aydın'da yer alan 17 gayrimenkul kiraya verilecek. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 25 Haziran ve 4 Temmuz'da yapılacak.

İki şehirde belediyelerden satılık 7 gayrimenkul! Arsa, konut, iş yeri...

Konya ve Düzce'de yer alan toplamda 7 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

İki şehirde kiralık 31 gayrimenkul! Konut, iş yeri, ATM yeri, kafeterya...

Eskişehir Odunpazarı ve Denizli Pamukkale'de yer alan 31 gayrimenkul kiraya verilecek. Kiralama ihaleleri 26 Haziran ve 28 Haziran'da yapılacak.

54 bin TL'ye arazi alabilirsiniz! Milli Emlak, iki şehirde yüzde 20 indirimle 42 gayrimenkul satıyor! Milli Emlak satış!

Milli Emlak, Ankara ve Manisa'da yüzde 20 indirim fırsatıyla 42 adet gayrimenkul satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

İzmir ve bir şehirde daha satılık gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Van'da yer alan iki adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde kiralık 11 gayrimenkul! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Trabzon ve Ordu'da yer alan toplamda 11 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihaleleri 24 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde 29 gayrimenkul satılacak! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Hatay'da yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 26 Mart ve 29 Mart'ta yapılacak.

malatya gayrimenkul ihaleleri Haberi

malatya gayrimenkul ihaleleri


Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi'de haleyle satışa çıkardığı 56 arsa ve dükkândan 15 tanesini sattı.


Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nın verdiği bilgilere göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından, mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 56 parsel ve 3 dükkân için ‘Açık Teklif Usulü’ ile ihale düzenlendi.

6 Temmuz  Perşembe günü saat 14.30’da gerçekleştirilen ihalede, 56 gayrimenkulden 13'ü arsa,  2'si dükkan olmak üzere 15 gayrimenkul satıldı.  Düzenlenen  ihalede en düşük taşınmaz 64 bin lira, en yüksek taşınmaz ise 360 bin liraya satıldı.

7.6 metrekare ile 4.580 metrekare arasında değişen parsellerin satışı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanının onayından sonra kesinlik kazanacağı, satışı yapılan parsellerin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 eşit taksitle ödeneceği bildirildi.


Malatya Büyükşehir...