01 / 05 / 2024

Malatya Hatunsuyu Caddesi asfaltladı

Malatya Hatunsuyu Caddesi asfaltladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca Mahallesi sınırları içinde bulunan Hatunsuyu Caddesi’ni asfaltladı. Çevre yolu altında bulunan Kaynarca Mahallesi sınırlarından geçen Hatunsuyu Caddesi asfaltlanarak kışa hazır hale getirildi.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Malatya'da ağır hasar alan binadaki daireler boşaltılıyor!

Malatya merkezindeki Sivas Caddesi'nde yer alan 6 katlı apartmandaki depremzedelerin taşınma masrafları, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor...

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Tevfik Temelli Caddesi'nde dönüşüm başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Temelli Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Elazığ'da 105.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Cumhuriyet Mahallesi Malatya Yolu Caddesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 16 Aralık'a ertelenen arsanın satış bedeli 105 milyon 425 bin 100 TL olarak belirlendi.

Malatya Barguzu Caddesi değişiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ilçe sınırları içinde bulunan 3.6 kilometre uzunluğundaki Barguzu Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ İl Özel İdaresi'nden 105.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Cumhuriyet Mahallesi Malatya Yolu Caddesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Toplam 31 bin 947 metrekarelik arsanın satış bedeli 105 milyon 425 bin 100 TL olarak belirlendi.

Malatya Mimar Sinan Caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Caddesinde devam eden değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı.

Malatya Yusuf Özal Caddesi dönüşüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolunun önemli parçalarından biri olan Yusuf Özal Caddesi’nde sürdürdüğü prestij cadde dönüşüm projesine devam ediyor.

Malatya Bostanbaşı caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bostanbaşı bölgesinde geçen yıl açtığı Çiftlik Caddesi başta olmak üzere, Bosna Caddesi ve Fatih Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Malatya Eşref Bitlis caddesi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın doğusunda bulunan Eşref Bitlis Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Yolda son olarak asfaltlama çalışması yapıldı...

Malatya Barguzu caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın ulaşım bakımından önemli akslarından biri olan ve hızlı bir şekilde gelişen Barguzu Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Malatya'daki Eşref Bitlis Caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın doğusunda bulunan Eşref Bitlis Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. 1 kilometrelik bölümde devam eden çalışmaların önemli bölümü tamamlandı.

Malatya Hatunsuyu Caddesi asfaltladı Haberi

Malatya Hatunsuyu Caddesi asfaltladı

8 metre genişliğinde 2,5 kilometre uzunluğundaki yol baştan sona sıcak asfalt ile kaplandı. Cadde, 2 bin ton asfalt kullanılarak standartlara uygun hale getirildi. Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmasını değerlendiren mahalle sakinleri, Hatunsuyu Caddesi’nin ulaşım bakımından önemli bir aks olduğunu, yapılan asfalt çalışmasının çok kaliteli olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesinin bölgede daha önce de yol çalışması yaptığını ifade eden mahalle sakinleri, “Büyükşehir Belediyesi Kuzey Kuşak yolu çalışmaları kapsamında mahallemizde birçok çalışma gerçekleştirdiler. Yeni yol açıyor, mevcut yollarda genişletme yapılıyor. Son yıllarda mahallemizin çehresi değişti. Yapılan asfaltı beğendik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”...