01 / 05 / 2024

malatya kanal hizmetleri

malatya kanal hizmetleri

Malatya'da Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından 2013 yılında 25 bin metre içme suyu şebeke hattı, 27 bin metre drenaj hattı ve 17 bin metre de kanalizasyon şebeke hattı yatırımı yapıldı...

Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin stratejik projesi Kanal İstanbul'un inşası tamamlanmadan önce; gemi trafik yönetimi, kılavuzluk ve römorkör hizmetleri ile acil durum hizmetlerinin tamamını kapsayan kanal emniyetinin sağlanması için işletme modelini belirleyeceğiz." dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın davetinin ardından Malatya'ya gitti. Ekrem İmamoğlu burada Kanal İstanbul'la ilgili konuştu.

Kanal İstanbul Projesi'nin finansmanı mecliste!

Kanal İstanbul Projesi'ne ayrılacak finansman ile yapılabilecek kamu hizmetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Kanal İstanbul’dan önce gemi trafiği için önemli düzenleme!

Dün Karadeniz ile Marmara Denizi birbirine bağlayacak olan Kanal İstanbul'un güzergahı resmen açıklandı. "Gemi Trafik Hizmetleri Sistemlerinin Kurulmasına ve İşletilmesine İlişkin Yönetmelik"te önemli bir değişikliğe gitti. 

Malatya Kanal Boyu projesinde üst yapı çalışmaları başladı!

Malatya'da hayata geçirilen Kanalboyu projesinin ikinci etabında da çalışmalar başladı. Projenin Malatya'nın çehresini değiştirmesi planlanıyor.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Malatya Kanal Boyu ikinci etapta üst yapı çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi şimdi de üst yapı çalışmalarına başladı.

Malatya'nın yeni stadı Mayıs'ta açılabilir!

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya’ya yeni yapılan statla ilgili yaptığı açıklamada yeni stadın Nisan sonu Mayıs başı gibi açılabileceğini dile getirdi.

Malatya Güney Kuşak Yolu'nun 6.5 kilometresi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Güney Kuşak Yolu'nun 7 kilometrelik bölümünü ortadan ikiye ayıran Derme Kanalı’nda genişletme çalışmalarını da sürdürüyor.

Malatya Doğanşehir'deki 12 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü!

Yol hizmetleri noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde, planlanan asfaltlama ve sokak düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Kastamonu İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi 895 bin TL!

Kastamonu İl Genel Meclisi'nde Gider bütçesi görüşmeleri devam ediyor.İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi ise 2017 yılında 895 bin lira olarak belirlenirken, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü'nün bütçesi ise 6 milyon 700 bin olarak açıklandı.

Malatya Büyükşehir'den yeni köprü!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kanalboyu düzenleme çalışmaları kapsamında, Atatürk Anıtı önünde bulunan kanalı, alttan birleştirecek olan yeni köprünün yapımına başlandı.

malatya kanal hizmetleri Haberi

malatya kanal hizmetleri

Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından 2013 yılında 25 bin metre içme suyu şebeke hattı, 27 bin metre drenaj hattı ve 17 bin metre de kanalizasyon şebeke hattı yatırımı gerçekleştirildi. 


Böylece 2013 yılında toplamda 70 bin metreye yakın altyapı yatırımı yapılmış oldu. İmar planında açılan yeni yollar, daha önceleri içme suyu şebekesi olmayan bölgeler ile içme suyu şebeke hattı olup da yetersiz kalan bölgelere Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Su Teknik Şefliği imkanlarıyla 22 bin, ihale yolu ile 3200 metre olmak üzere 25 bin 200 metre içme suyu şebeke hattı döşendi. Özellikle eski hatlarda asbest borular, çelik borularla değiştiriliyor. Aynı zamanda şehrin muhtelif bölgelerinde yeni yapılan binalar ve içme suyu bağlantısı eskiyen binalara Su Teknik Şefliği'nce 1392 adet, müteahhit firma...