30 / 04 / 2024

Malatya Kanal projesi

Malatya Kanal projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren3 kilometreuzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında suni kanal çalışmalarına başladı.

Malatya Kanal projesinde son durum ne?

Malatya’nın farklı bir çok noktasında prestij caddeleri oluşturarak, sosyal hayatın gelişmesine önemli katkılar sağlayacak insan odaklı hizmetler üreten Büyükşehir Belediyesi, Derme Suyu projesine başladı.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi projenin ikinci etabında bulvarın ortasından 3,5 metregenişliğinde kanal projesi yapacak

Malatya Kanal projesi için çalışmalar başlıyor!

Spor ve Yaşam Merkezi, Nikah Sarayı, Kernek Şelalesi, Hürriyet Parkı ve Kanalboyu projeleriyle Malatya’da yaşam standartlarını yükselten Büyükşehir Belediyesi, Şimdi de Fahri Kayahan Bulvarı’nın ortasına kanal projesi gerçekleştiriyor.

Çeşme'nin mega projesi rafa mı kaldırılıyor? İzmir'in Kanal İstanbul'u olacaktı...

İzmir'in Kanal İstanbul'u olarak bilinen Çeşme Projesi ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ söz konusu proje ile ilgili olarak projenin bakanlık tarafından da o kadar savunulduğunu görmediği

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

TOKİ Arnavutköy 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Arnavutköy 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Arnavutköy Baklalı projesi detayları...

Mimarlar Odası Kanal İstanbul projesi için yeni dava hazırlığında! 

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, Kanal İstanbul projesi sınırları içinde yer alan Başakşehir’deki 12.5 milyon metrekarelik askeri alanın yapılaşmaya açılması için dava hazırlığında olduklarını söyledi. 

5 soruda TOKİ Malatya Sosyal Konut Projesi 2022! Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Malatya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı projesi resmen başlıyor! Yüzlerce yeni konut geliyor, dev proje onaylandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Kanal İstanbul manzaralı projesi resmen başlıyor. İşte detaylar...

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den o ilçeye 513 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Malatya projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Malatya projesi detayları...

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye yüzlerce ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesi için merakla beklenen tarihi açıkladı. TOKİ'nin Malatya projesinde 513 konut yer alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Kanal İstanbul'a demiryolu projesi müjdesi!

Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul için demiryolu projesi inşa edileceğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul asrın projesi olacak!

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilere yanıt verdi. 

Kanal İstanbul projesi kendi kendi finanse edebilecek mi?

Kanal İstanbul projesi için “Bir kuruş çıkmayacak” dendi. Kanal İstanbul'un kendi kendi finanse edip edemeyeceği merak ediliyor...

Uzmanlar Kanal İstanbul projesi için ne diyor?

Kanal İstanbul'la ilgili tartışmalar devam ediyor. Peki uzmanlar Kanal İstanbul projesi için ne diyor?

Malatya Kanal projesi Haberi

Malatya Kanal projesi


Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren 3 kilometre uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında suni kanal çalışmalarına başladı.

Altyapısı baştan aşağı yenilenen, yağmur suyu drenaj kanalları yapılan Fahri Kayahan Bulvarında üst yapı çalışmalarının yüzde 80’ni tamamlanmış durumda. Bulvarı ortadan ikiye ayıracak suni kanal projesi 4 metre genişliğinde olup 70–80 cm. derinliğinde kademeli bir kanal projesi yapılıyor. Proje kapsamında kanalın her iki yanına 1.5 metre genişliğinde kaldırımlarda yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmaları kapsamında yolun her iki yanında 2 geliş 2 gidiş olmak üzere 4 şeritli araç yolu, yolun her 2 tarafından 2 metre genişliğinde cep otoparklar, 1’er metre genişliğinde aydınlatma ve ağaç aksları,2 metre genişliğinde bisiklet yolları, 2 metre genişliğinde kaldırımların büyük bölümünü tamamlamıştı.

Bulvar üzerinde devam eden çalışmaları sık sık...