08 / 05 / 2024

Malatya Kanalboyu projesinde son durum ne

Malatya Kanalboyu projesinde son durum ne

Kernek Şelalesi ve Hürriyet Parkı yenileme projeleriyle Malatya’nın çehresini değiştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi bu projelerle bütünlük içerisinde Kanalboyu’nda da çalışmalarını sürdürüyor.

5 soruda TOKİ Malatya Sosyal Konut Projesi 2022! Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Malatya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye yüzlerce ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesi için merakla beklenen tarihi açıkladı. TOKİ'nin Malatya projesinde 513 konut yer alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Malatya'da 1.047 lira taksitle resmen 2+1 ve 3+1 konut fırsatı! Ucuz konut için hemen şimdi başvurabilirsiniz!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya projesinde satışları başlattı. TOKİ'nin Malatya projesinden 1047 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Malatya Pütürge kuraları bugün çekiliyor! 91 konut sahibini buluyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor.

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Malatya Yazıhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan projesinde yer alan 14 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Malatya 500 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya 2020 projesinde projesinde yer alan 500 adet konutun kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

Malatya Yazıhan 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün saat 16:00'da yapılacak.

TOKİ Malatya kura çekilişi 2020 tarihleri!

TOKİ Malatya kura çekilişi 2020 tarihleri haberimizde yer alıyor. Malatya TOKİ 100 bin konut projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Malatya TOKİ alt gelir başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Pütürge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Malatya Doğanşehir 2019 kura çekilişi 7 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Doğanşehir projesinde yer alan konutların kura çekilişi 7 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya Kanalboyu projesinde son durum ne Haberi

Malatya Kanalboyu projesinde son durum ne


Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatyalıların dört mevsim vazgeçilmez mekanlarından biri olan Kanalboyu'nda düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Kernek Şelalesi ve Hürriyet Parkı yenileme projeleriyle Malatya’nın çehresini değiştiren Büyükşehir Belediyesi bu projelerle bütünlük içerisinde Kanalboyu’nda da çalışmalarını sürdürüyor. Kasım ayında başlanılan düzenlemeler kapsamında altyapı çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

Cadde üzerinde, öncelikle MASKİ tarafından içme suyu hatları çelik borularla değiştirilip, yeni kanalizasyon hatları döşendi. Su abone bağlantılarının yapıldığı cadde de telefon, doğalgaz, elektrik, internet hatları da ilgili kurumlar tarafından yenilendi. Yağmur suyu drenaj çalışmalarının son aşamaya geldiği cadde üzerinde Büyükşehir Belediyesi yakın zamanda üst yapı çalışmalarına başlayacak.

Büyükşehir Belediyesi'nce Kanalboyu üst yapı çalışmaları kapsamında;3,2 metregenişliğinde kaldırımlar,3 metregenişliğinde kanal yanı kaldırımı,3,5 metregenişliğinde yol, dekoratif aydınlatma ve yeşillendirme çalışmaları yapılacak. 124 adet aydınlatma direğinin monte edileceği cadde de...