06 / 05 / 2024

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri açıldı mı

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri açıldı mı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Önemli projelerden bir tanesi olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü'nü inşallah aralık ayında açmak için bütün ekibimizle burada olacağız." dedi.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çakar, Mehmet Selami Tunç ve Sinan Akkuş ortaklığında kuruldu.

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cinan tarafından kuruldu.

Osfa Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Osfa Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Türk tarafından kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akkuş tarafından kuruldu.

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şendur tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak?

Kurban Bayramı tatili kapsamında 9 gün tatil yapılacak. Peki, Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak? İşte detaylar...

Sandıkçı Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçı Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Onay Salih Sandıkçı tarafından kuruldu.

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri açıldı mı Haberi

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri açıldı mı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın liderliğinde 18 senedir Türkiye'nin her bir noktasında başlamış olan büyük yatırım hamlesinin artarak devam ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü binasının yanında gerçekleştirilen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, şehirde süren onlarca projelerinin olduğunu, Malatya'nın yaşam kalitesinin iyileştirilmesi, bölgenin istihdamına, üretimine, turizmine katkıda bulunmak için projeleri bir an önce bitirmek için canla başla çalıştıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 18 yıldır Türkiye'nin her bir noktasında başlamış olan büyük yatırım hamlesinin artarak devam ettiğini dile getiren Karaismailoğlu, "Önümüzdeki günlerde bitirmeyi planladığımız çok önemli projelerimiz var. Onların açılışlarıyla tekrar Malatya'yla birlikte olacağız. Önemli projelerden...