04 / 05 / 2024

Malatya Kozluca çok amaçlı sosyal tesis

Malatya Kozluca çok amaçlı sosyal tesis

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kozluca halkına çok amaçlı sosyal tesis olarak hizmet vermesi amacıyla eski belediye hizmet binasında yapılan tadilat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Son dakika! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! 

AFAD, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkezi Battalgazi ilçesi olan deprem pek çok ilde de hissedildi.

SON DAKİKA! Malatya ve Kahramanmaraş’ta peş peşe deprem!

6 Şubat deprem felaketinin ardından bölgede küçük ve büyük şiddette çok fazla artçı sarsıntı meydana geldi. Bu kapsamda, yarım saat içinde Kahramanmaraş ve Malatya’da yine peş peşe artçı sarsıntı yaşandı.

Malatya Gelinciktepe'de 1.799 adet deprem konutunun inşası tam gaz! 

Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden en çok etkilenen şehirlerden Malatya'da deprem konutları tüm hızıyla inşa ediliyor. Malatya Gelinciktepe'de 1.799 adet deprem konutu yapılıyor. 

Malatya'daki 5 bin 959 konteynere 22 bin 684 depremzede yerleştirildi!

Kahramanmaraş merkezde 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde en çok yıkımın olduğu illerden biri olan Malatya'da, 12 noktada kurulan 5 bin 959 konteynere 22 bin 684 depremzede yerleştirildi.

Malatya depremi sonrası, korkutan uyarı!

Malatya’da yaşanan 4.7 büyüklüğüne sahip deprem sonrasında Prof. Dr. Naci Görür, çok çarpıcı uyarılarda bulundu.

Malatya Millet Bahçesi şehre nefes aldıracak!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Malatya, kendisine özgü tarihiyle, şelaleleri , parkları, kervansaray ve camileriyle dikkat çekiyor. Yeni yapılacak millet bahçesiyle de şehir nefes alacak...

Malatya'da deprem bilançosu: 4 bin 947 bina ağır hasarlı!

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen Malatya'nın bilançosu belli oldu. 5 ilçede 4 bin 947 binanın ağır hasarlı olduğu belirlendi...

Malatya'da hasarlı evler yıkılıyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya'da birçok binada hasar oluştu. Malatya Pütürge'deki hasarlı evlerin yıkımı ekipler tarafından gerçekleştiriliyor...

Malatya Valiliği'nden depremzedelere kira yardımı açıklaması! 

Merkez üssü Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen depremde birçok kişinin evi ağır hasar aldı. Deprem sonrası evleri ağır hasar alan vatandaşlar için kira yardımları yapılmaya başlandı. Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada; "1 milyon 936 bin lira kira yardımı yapıldı." denildi...

TSB Elazığ ve Malatya’da hasar görenlerin yanında!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremde bir çok evde hasar meydana geldi. Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli Elazığ ve Malatya’da hasar ödemelerinin en kısa zamanda sigortalılara ulaşmasını sağlayacaklarını ifade etti...

Malatya'daki cephe güzelleştirme projesi ruhsata takıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hükümet Konağı arkasındaki Atmalı Sokak ile karşı sıranın ön cephelerinde bulunan yapıların dış cephe güzelleştirmesi projesi, birçok binanın inşaat ruhsatı veya yapı kullanma ruhsatlarının bulunmaması nedeniyle iptal oldu.

Malatya Balaban eski belediye binası sosyal tesis oldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende’ye bağlı Balaban’da eski belediye binasında tadilat yaptı ve binayı çok amaçlı sosyal tesis haline getirdi.

Malatya Kozluca çok amaçlı sosyal tesis Haberi

Malatya Kozluca çok amaçlı sosyal tesis


Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kozluca halkına çok amaçlı sosyal tesis olarak hizmet vermesi amacıyla eski belediye hizmet binasında yapılan tadilat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, binanın tadilat işlerinin büyük bir bölümünün tamamlandığı belirtildi.

Ön cephesi 3, arka cephesi 5 katlı olan ve toplam 1700 m2 kapalı alana sahip Kozluca eski belediye binasında şu anda dış cephe yenileme ve boyama çalışmalarının yapıldığı, ayrıca iç kısımlarda da elektrik ve mekanik işlerin montajına başlandığı dile getirildi.

Tadilat projesine göre zemin katta; bay ve bayan taziye salonları ile 2 adet çok amaçlı salon ve muhtar odası yapılacak.

Birinci normal katta Bayan Kur’an kursu, 2 adet çok amaçlı salon, öğretmen odası,...