03 / 05 / 2024

Malatya Külliyesi açıldı mı

Malatya Külliyesi açıldı mı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin önemli sosyal projelerinden birisi olan ve Malatya’da ilk kez yapılan Külliye inşaatı, ince işçiliğiyle birlikte tamamlandı. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği Külliye, kısmen hizmet vermeye başladı.

Balık sezonu açıldı! İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık, diğer deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 5 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi açıldı!

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi bugün Kadıkyö'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Argıç tarafından açıldı.

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

İhya Vakfının İslami İlimler Külliyesi açıldı!

İhya Vakfı, İslami ilimlerde uzmanlaşmak isteyenlere yönelik olan İslami İlimler Külliyesi'ni Fatih'te hizmete açtı.

İhya Vakfı'nın İslami İlimler Külliyesi Fatih'te açıldı!

İhya Vakfı, İslami ilimlerde uzmanlaşmak isteyenler için İslami İlimler Külliyesi'ni Fatih'te açtı.

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi açıldı!

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Başkaya tarafından açıldı.

Mustafa Şentop'tan MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi'nin Açılış Töreni'nde MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'ne ilişkin konuştu. Şentop, 2 bin 450 dönüm arazi üzerine inşa edilen muhteşem bir ilim merkezinin gerçekleştirileceğini belirtti...

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 4 yıl önce yapımına başlanan Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi hizmete açıldı.

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin temeli atıldı! 

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin temeli  törenle atıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, inşa edilecek Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin üniversiteyi hedeflerine bir adım daha yaklaştıracağını söyledi...

Malatya Külliyesi açıldı mı Haberi

Malatya Külliyesi açıldı mı


Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin önemli sosyal projelerinden birisi olan ve Malatya’da ilk kez yapılan Külliye inşaatı, ince işçiliğiyle birlikte tamamlandı. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği Külliye, kısmen hizmet vermeye başladı.

İpek caddesi üzerinde yaptırılan ve Camii, Kültür Merkezi ile Semt Pazarı’ndan oluşan Külliye’nin bölgede örnek olması bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya'nın ilk Külliyesi olan bu proje, aynı zamanda Malatya’nın ilk kapalı semt pazarı olma özelliğini de taşıyor. Külliye,  aynı zamanda ikinci kata yapılan Kültür Merkezi ve cami-mescid ile de örnek bir proje niteliğinde.

Giriş katında esnaflar için pazar yeri, ikinci katında da cami, sınıf, atölye, fitnes, çok amaçlı toplantı salonu, şark köşesi, ihtiyar odası ve kafeteryaların bulunduğu proje ince işçiliğiyle birlikte tamamlanırken, çevre düzenleme çalışmalarının da kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Semt...