14 / 05 / 2024

malatya meyve suyu entegre tesisi nerede

malatya meyve suyu entegre tesisi nerede

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. tarafından 65 dönüm alana 20 milyon TL harcanarak meyve suyu entegre tesisi inşa edilecek. Tesis için yer teslimi yapıldı ve çalışmalar başladı...

A101'de çaydanlık takımı 399 TL’ye, Domestos ultra çamaşır suyu 119 TL’ye, katı meyve sıkacağı 899 TL’ye düştü!

A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. Bu doğrultuda, çaydanlık takımı 399 TL’ye, Domestos ultra çamaşır suyu 119 TL’ye, katı meyve sıkacağı 899 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 30 Kasım 2023...

Çin devreden çıktı, 1 milyon çiftçi ile Türkiye açığı kapatacak!

Çin’in meyve üretim alanlarını pirinç üretimine ayırması ile piyasada boşluk oluştu. Meyve suyu endüstrisinde Türkiye’ye talebin arttığını belirten Meyve Suyu Endüstrisi Derneği Başkanı Ozan Diren, “Bu yıl 500 milyon dolarlık ihracata ulaşacağız” dedi.

Philips Katı Meyve Sıkacağı en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips katı meyve sıkacağı aynı zamanda hem meyve hemde sebze suyu elde etmeye yarayan tasarıma sahiptir.Tek bir düğme ile taze ve doğal meyve suyunu ortaya koyar ve cihazın temizliği çok kısa sürer. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Sinbo Katı Meyve Sıkacağı en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Küçük ev aletleri üreticilerinden Simbo,katı meyve sıkacağını meyve suyu severlerin beğenisine sunuyor. Paslanmaz çelik filtreden meydana gelen  aparatları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Sinbo katı meyve sıkacağı mutfaklarda yerini alıyor.

Şekerde karne dönemi başladı: Fabrikalar durma noktasına geldi

Piyasada yaşanan şeker sıkıntısı meyve suyu üreten fabrikalar başta olmak üzere tatlı sektöründe makinaları durma noktasına getirdi. Türk Şeker'de karne dönemi başladı. Sanayiciler şeker bulamamaktan ötürü Türk Şeker'e veryansın etti.

A101 süt ve meyve suyu 2022 kataloğu: 3,65 TL'den başlayan fiyatlarla!

A101 süt ve meyve suyu ürünlerini özel fiyatlarıyla satışa sundu. Pınar Kido Muzlu Süt 3,65 TL, Dimes Meyve Suyu:8,35 TL, Pınar Süt Çocuk Devam 10,75 TL'ye A101 market ve online internet sitesinde. İşte A101 süt ve meyve suyu fiyat listesi...

Malatya Kapıdere yeni altyapıya kavuştu!

Malatya genelinde sürdürülen içme suyu alt yapı çalışmaları kapsamında Doğanşehir İlçesi Kapıdere Mahallesi’nin içme suyu alt yapısı yenilendi.

Malatya Pütürge'ye MASKİ'den 6.3 milyon TL'lik yatırım!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Pütürge ilçe merkezine yaklaşık maliyeti 6.3 milyon TL olan 19 bin 889 metre kanalizasyon ve 20 bin 688 metrelik içme suyu hattı döşeyecek.

Akman Holding Kanada'da konut sektörüne girdi!

Türkiye’nin ilk meyve suyu ihracatını Ersu markası ile gerçekleştiren Ali Akman, inşaat ve turizm işinde de hızlı büyüyor. Akman’ın Kanada-Toronto’da 600 milyon dolar yatırımla yükselen inşaat projesi, 1.350 konuttan oluşuyor.

Malatya Kanal projesinde son durum ne?

Malatya’nın farklı bir çok noktasında prestij caddeleri oluşturarak, sosyal hayatın gelişmesine önemli katkılar sağlayacak insan odaklı hizmetler üreten Büyükşehir Belediyesi, Derme Suyu projesine başladı.

Malatya'da Derme kanalı Projesi başlatıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Güney Kuşak Yolu projesi içinde kalan Derme kanalını yol projesiyle birleştirerek, Malatya’nın nezih mekanlarından biri haline getiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Derme Suyu projesine başladı.

Malatya'ya yağmur suyu tesisi inşa edilecek!

Yeşilyurt Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarına başladı. Yağmur suyu tesisleri yapılması ve işletilmesi ilişkin ortak hizmet protokolünün imzalanması maddesi AKP’lilerin oylarıyla kabul edildi.

Malatya Akçadağ Sulama Suyu projesi için yol açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ’a bağlı Bağ Mahallesi’nde Sulama Suyu Projesi kapsamında 2 kilometre uzunluğunda yol açma ve genişletme çalışması yaptı.

malatya meyve suyu entegre tesisi nerede Haberi

malatya meyve suyu entegre tesisi nerede

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. tarafından 65 dönüm alana 20 milyon TL harcanarak meyve suyu entegre tesisi inşa edilecek.


Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaptığı açıklamada, belediye iştirakleri arasında yer alan Esenlik bünyesinde önemli bir yatırıma imza atmaya çalıştıklarını belirtti. Malatya’da büyük bir kesimin geçim kaynağı kayısıdan elde edilen geliri artırmak istediklerini anlatan Çakır, “Sanayi ürünleri arasında hak ettiği yeri alması gereken ve ilimizin önemli gelir kaynaklarından biri olan öz sermayemiz kayısıya önemli çözümler üretmek için, 20 milyon TL değerinde, 65 dönüm alana, meyve suyu entegre tesisi için yer tahsisi yapıldı. Yer tahsisinin ardından çalışmalarımız başladı.” dedi.


Şehirdeki tüm çalışmaları kent insanının daha iyi koşullarda yaşaması için hızla sürdürdüklerini vurgulayan Çakır, “Şehrimizin değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarının...