02 / 05 / 2024

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı mı

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı mı

Malatya Beydağı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm evleri yanında inşa edilen Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi hizmete açıldı

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Ramazan Bayramı öncesi 2000 lira ikramiye hesaplara yattı! Kontrol etmeyi sakın unutmayın

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala on binlerce şehit yakını ve gazinin hesaplarına 2000 lira bayram ikramiyesi yatırıldı.

Şehit gazi yakını maaşları ve bayram ikramiyelerine zam geldi

Şehit gazi yakınlarına aylık ödenen bin 500 lira maaş, Ramazan ve Kurban Bayramları'nda verilen bayram ikramilerine zam yapıldı. Dini bayramlarda şehit ve gazi yakınlarına bin 100 lira ikramiye veriliyordu. İşte yeni maaşlar ve ikramiyeler...

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

Şehit babasının evi jandarmanın destekleriyle onarılıyor!

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

Şehit Ahmet Kocabay ve Engin Tilbaç Eğitim Merkezleri açıldı!

Malatya'da hayata geçirilen Şehit Ahmet Kocabay Eğitim Merkezi ile Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi açıldı.

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı!

Malatya Beydağı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm evleri yanında inşa edilen Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi hizmete açıldı

Malatya Arena Stadı’nın çatı kaplamasında sona gelindi!

Malatya Arena Stadı’ndaki çalışmalar Ramazan ayında da aralıksız sürerken çatı kaplamasında son aşamaya gelindi. Devasa stat, tamamlandığında kayısıyı andıracak.

Malatya Kanalboyu hizmete giriyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kanalboyu’nda sürdürülen değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi. Kanalboyundaki çalışmalar ramazan ayında tamamlanacak...

Malatya'da yapılaşmaya dikkat edilmeli!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi aralık ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda İnönü Mahallesi’nde bulunan ‘Sanat Sokağı’na, ‘Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı’ ismi verilmesi maddesi, oy birliği ile kabul edildi.

Ramazan Çalık şehit ailesine verdiği ev sözünü yerine getirdi!

Mardin'in Midyat'ta patlama sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Barış Akkabak'ın ailesi için Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık yeni bir ev yaptırma sözü vermişti.

Ramazan Bayramı tatili 9 gün, köprü ve otoyollar ücretsiz!

Bakanlar Kurulu,  Ramazan Bayramı tatilini  9 gün olarak belirledi. Başbakan Yardımcısı  Arınç, 27 Ağustos Cumartesi ile 4 Eylül Pazar günü dahil otoyol ve köprü geçişlerinin ücretsiz olacağını açıkladı...

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı mı Haberi

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı mı


Malatya Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe gecesinin Malatya Şehitlerinin isimlerini yaşatıyor. Malatya Beydağı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm evleri yanına yapılan kültür merkezine 15 Temmuz şehit Ramazan Sarıkaya’nın ismi verildi.

Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi 15 Temmuz'un 1. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Merkezin açılış törenine Malatya AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Şehit Ramazan Sarıkaya’nın ağabeyi Recep Sarıyaka ve ailesi ile STK temsilcileri, daire başkanları, şube müdürleri ve muhtarlar da katıldı.


Ramazan Sarıkaya’nın vatanı, milleti için şehit olduğunu vurgulayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi'nden yediden yetmişe herkes faydalanabiliyor. Merkezimizin içinde 4 sınıf, 3...