16 / 05 / 2024

malatya şire pazarı

malatya şire pazarı

Malatya’nın en önemli merkezlerinden olan ve özellikle şehir dışından gelen misafirlerin ilk uğrak yerlerinin başında gelen eski Şire Pazarı, Malatya ve kayısıya yakışır bir görünüme kavuşturuldu.

Malatya'da çevreyolu altgeçidinin üzeri yeni meydan oluyor!

Karayolları tarafından Turgut Temelli Alt Kavşağı ile Adliye Kavşağı arasında yapılan alt geçit üzerinde Malatya Belediyesi’ nin sürdürdüğü meydan ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor....

Adıyaman Şire Pazarı esnafı otopark istiyor!

Adıyaman Şire Pazarı esnafı otopark sorunu olduğu için vatandaşların şire pazarına geleme konusunda büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirtti. Esnaf, bulundukları yerde otopark olmadığı için vatandaşın şire pazarına gelemediğini vurguladı.

Ahmet Çakır Sabit Pazar yerini inceledi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapımı tamamlanan Kernek Külliyesi altında yapılan Sabit Pazar yerinde incelemelerde bulundu, inceleme gezisine ilgili Genel Sekreter Yardımcıları da katıldı

Malatya'da pazar yeri tartışması!

Malatya’da pazar yerinin değiştirilmesine tepki gösteren pazar esnafı, yeni belirlenen yere tezgahlarını açmayarak kararı protesto etti. Esnaf, pazarcıların fikri sorulmadan böyle bir karar alındığını belirtti.

Malatya Külliyesi gelecek aylarda hizmete açılacak!

Malatya'da, cami ve kültür merkezi ile semt pazarından oluşan kentin ilk külliyesinin yapım çalışmaları sürüyor. Külliyenin, gelecek aylarda hizmete girmesi planlanıyor.

Malatya'ya ilk kez külliye yapılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından İpek Caddesi’nde yaptırılan ve Camii, Kültür Merkezi ile Semt Pazarı’ndan oluşan Külliye’nin yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor.

Malatya Şire Pazarı yeni görünüme kavuştu!

Malatya’nın en önemli merkezlerinden olan ve özellikle şehir dışından gelen misafirlerin ilk uğrak yerlerinin başında gelen eski Şire Pazarı, Malatya ve kayısıya yakışır bir görünüme kavuşturuldu.

Malatya Kültür Merkezi ve Semt Pazarı'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, meydan ve çevre düzenleme çalışmaları ile İpek caddesinde inşa edilen Semt Pazarı ve Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Malatya Double Tree By Hilton oteli açıldı!

Malatya DoubleTree by Hilton açıldı. DoubleTree by Hilton Global Başkanı John Greenleaf; 'Türkiye bizim için çok önemli bir pazar. DoubleTree by Hilton Malatya'yı portföyümüze eklemiş olmaktan dolayı heyecanlıyız" dedi.

Malatya'nın kayısı satış mekanı yenileniyor!

Malatya’ da, 230 esnafıyla yıllardır şehrin en önemli ticaret merkezlerinden biri olarak bilinen eski Şıra Pazarı, bir süre önce başlatılan tadilat projesi kapsamında yenileniyor....

Fırat Mahallesi'nde inşa edilecek olan semt pazarının temeli atıldı!

Malatya Belediyesi tarafından Fırat Mahallesi'nde inşa edilecek olan kapalı semt pazarı ve hanımlar kültür merkezinin temeli törenle atıldı. Törene Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da katıldı..

Malatya oto pazarında 7 parsel alan 2 milyon 215 bin TL'ye!

Malatya Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğünden: Malatya Belediyesine ait 6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 nolu parsellerin ayrı ayrı satışı işi 15 Ocak 2013'te ihale edilecek

TOKİ, Somali'de hastane, yüksekokul, konut, cami ve pazar yeri için çalışma başlattı!

TOKİ, Somali'de 200 yataklı bir hastane ve 40 derslikli bir hemşire meslek yüksekokulu ile birlikte yol, konut, cami ve pazar yeri gibi temel tesislerin yapımı konusunda çalışmaları başlattı

Çöl Pazarı 15 Şubat'ta açılıyor!

Orta Asya’nın en büyük açık pazarı olma özelliğini taşıyan ve Genç Çelikler İnşaat tarafından yeni inşa edilen yerine taşınacak olan Çöl Pazarı’nın, resmi açılış töreni 15 Şubat 2011

malatya şire pazarı Haberi

malatya şire pazarı

Malatya’nın en önemli merkezlerinden olan ve özellikle şehir dışından gelen misafirlerin ilk uğrak yerlerinin başında gelen eski Şire Pazarı, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeler sonucunda Malatya ve kayısıya yakışır bir görünüme kavuşturuldu.


Malatya’nın en önemli ticari mekanlarından biri olan ancak son yıllardaki görüntüsü ile eleştiri konusu olan eski Şire Pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan sona yenilendi. Büyükşehir Belediyesince hazırlanan proje doğrultusunda öncelikle temel ve kolon güçlendirmeleri yapılarak güvenli bir hale getirilen eski Şire Pazarı’nın taş kaplama ve ahşap giydirme işleri tamamlandıktan sonra meydan kısmında da önemli peyzaj düzenleme çalışmaları yapıldı. Meydanın zemini bazalt taş ile kaplanırken, meydan içerisine nostaljik bir çeşme, oturma grupları ve çiçek saksıları yerleştirildi.


Şire Pazarındaki peyzaj düzenlemelerinin de büyük oranda tamamlanmasından sonra, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı...