17 / 05 / 2024

malatya taksitli arsa satışı

malatya taksitli arsa satışı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, çoğunluğu Tecde mahallesinde olmak üzere 52 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı. 27 Aralık Salı günü ihaleyle satılacak olan parsel ve dükkan bedellerinin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 taksitte ödenecek.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Üç ildeki 23 adet arsa satışa sunuluyor! Belediyeler bir bir tarih açıkladı!

Malatya, Isparta ve Sivas illerinde yer alan 23 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta dört adet arsa satacak. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak açıklandı.

Belediye tam 7 adet arsa ve arazi satacak!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta yer alan yedi adet arsa ve araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

O ilde 4 taksitle arsa ve bina satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi ilçesinde yer alan iki adet arsa ve binayı 4 taksitle satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Malatya Battalgazi'de 3 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 3 Kasım'da

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu, Dernek ve Karatepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa, 1 adet arazi ve 1 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuruları başladı! Taksitli ve faizsiz arsa fırsatı için hemen başvurun!

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında arsa ve iş yeri başvuruları bugün başlıyor. Elektrik, su ve stabilize yol altyapıları tamamlanmış, imar planı yapılmış ve inşaat yapmaya hazır 1 milyon arsa ile 10 bin iş yeri için başvuru 7 Kasım tarihine kadar sürecek. İşte ayrıntılar...

Belediyeden büyük fırsat! Tam 11 arsa satacak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Malatya Düztarla'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Nef’ten 0,39 faizle 24 ay taksitli arsa kampanyası! Aylık 2 bin TL taksitle arsa fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, 0,39 faizle 24 ay taksitli arsa kampanyası başlattı. İşte Nef arsa kampanyası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

malatya taksitli arsa satışı Haberi

malatya taksitli arsa satışı


Malatya Büyükşehir Belediyesi, çoğunluğu Tecde mahallesinde olmak üzere 52 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı. 27 Aralık Salı günü ihaleyle satılacak olan parsel ve dükkan bedellerinin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 taksitte ödenecek.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından, mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 50 parsel ile 2 dükkan ‘Açık Teklif Usulü’ ile satılacak.

27 Aralık Salı günü Encümen huzurunda yapılacak olan arsa ve dükkânlarla ilgili ihale şartname ve eklerinin ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan alınabileceği kaydedildi.

10 taksitte ödenecek


Büyük çoğunluğu Tecde mahallesinde bulunan parsellerin diğerleri ise İnönü, İskender ve Gedik mahallelerinde bulunuyor. 2 adet dükkan ise Saray Mahallesi’ndeki İnönü Kapalı Çarşısı’nda yer alıyor.

İhale şartnamesinin ücretsiz olarak temin edilebileceği...