02 / 05 / 2024

Malatya TOKİde hak sahipleri için kura çekimi yapılacak

Malatya TOKİde hak sahipleri için kura çekimi yapılacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beydağı bölgesinde yürütülen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için 17-18 Kasım'da kura çekimi yapılacak.

Malatya Gelinciktepe'de 1.799 adet deprem konutunun inşası tam gaz! 

Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden en çok etkilenen şehirlerden Malatya'da deprem konutları tüm hızıyla inşa ediliyor. Malatya Gelinciktepe'de 1.799 adet deprem konutu yapılıyor. 

Malatya'daki kalıcı konutlar için ilk kazma vuruldu! TOKİ ilk etapta 1.073 konut inşa edecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya Battalgazi'de, TOKİ eliyle ilk etapta 1.073, devamında inşa edilecek 750 konut için ilk kazmanın vurulduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Malatya Darende TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ Malatya Darende 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Darende'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Darende'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Darende sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Malatya Battalgazi’de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!   

TOKİ Malatya Battalgazi 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Battalgazi'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Battalgazi'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Battalgazi sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Malatya Arapgir’de 2+1 608 bin liraya!     

TOKİ Malatya Arapgir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Arapgir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Arapgir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Arapgir sosyal konut projesi... 

Malatya Merkez TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ Malatya Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Merkez sosyal konut projesi... 

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

İzmir'de hak sahiplerinin mağduriyetlerin giderilmesi talebi TBMM'de!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında hak sahiplerinin yaşadığı bazı mağduriyetlerin giderilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek.

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Gebze'de hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı! 

Kocaeli Gebze'de 1 milyon metrekarelik arsa için hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı. 

Malatya Battalgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde hazırladığı projeleri hayata geçirmek için 2019 yılında göreve gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, projelerle vizyonel değişimi başlatarak, daha yaşanabilir bir Battalgazi inşa çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Malatya kura sonuçları 2020 kazananlar listesi!

TOKİ Malatya kura sonuçları 2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Malatya TOKİ 2020 projelerinde toplam 1.000 adet konut bulunuyor.

Malatya TOKİde hak sahipleri için kura çekimi yapılacak Haberi

Malatya TOKİde hak sahipleri için kura çekimi yapılacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beydağı bölgesinde yürütülen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için 17-18 Kasım tarihlerinde kura çekimi yapılacak. 


Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, toplam 220 hektarlık alanda yapılan Beydağı Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahibi bin 15 kişinin konutları belirleniyor. 17-18 Kasım tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan kura çekimi ile Kentsel Yenileme Proje alanı içerisinde taşınmazı bulunan ve konut karşılığı muvafakat imzalayan hak sahiplerinin konutları belirlenecek. 


DAHA ÖNCE 928 KONUT TESLİM EDİLDİ


Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bugüne kadar, risk taşıyan bin 323 adet konut yakılırken, toplamda 4 bin 195 adet yapılan yeni konutlardan 928 adedinin hak sahiplerine teslim edildiği, 3 bin 267 konutun yapımının ise devam ettiği belirtildi. 


BİN...