03 / 05 / 2024

Malatya yeni devlet hastanesi

Malatya yeni devlet hastanesi

Malatya’nın Battalgazi Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleştirildi. 300 yataklı hastane 136 milyon liraya mal olacak.

Malatya'da yaya üstgeçitleri yenileniyor!

İnsan yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım planlaması kapsamında özellikle yaşlı ve de engelli vatandaşlar için yaya üstgeçitleri yenilenerek, asansör tertibatı kuruldu.

Malatyalılar yeni bir kamu hastanesi istiyor!

Malatya 'da, eski devlet hastanesi bünyesinde diş ünitesinin de kurulmasının planlandığı bildirildi. Ayrıca, kentte yeni bir araştırma hastanesinin her zaman için ihtiyaç olduğu ifade edildi.

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması talebi meclis gündeminde!

Antalya'nın Manavgat ilçesine yeni bir hastane yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne'nin yeni devlet hastanesi TBMM'nin gündeminde!

Edirne'nin Enez ilçesine yapılan devlet hastanesinin kapasitesi ile personel ve fiziki durumu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

Malatya yeni devlet hastanesi Haberi

Malatya yeni devlet hastanesi

Malatyalıların uzun süredir beklediği devlet hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel talimatı ile tasarruf tedbirleri dışına alınarak ihaleye çıktı. Sağlık Bakanlığı’nda gerçekleştirilen 'Battalgazi 300 Yataklı Devlet Hastanesi Yapım İşi' ihalesinde en iyi teklifi 136 milyon 368 bin TL ile Tetiş Yapı ve Makro İnşaat ortaklığı verdi. 

Yeni Malatya Haber'de yer alan habere göre önümüzdeki günlerde temelinin atılması beklenen Battalgazi Devlet Hastanesi bünyesinde bin 200 kişi istihdam edilecek. 300 yataklı ve deprem izolatörlü güvenli bina, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Hastanede; 500 araçlık otopark, 4 cepheden giriş, ameliyathane, yoğun bakım ve palyatif yatağı, anjiyo, KVC birimleri, yanık ünitesi, onkoloji hizmet birimi bulunacak.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, "300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi'nin beklenen ihalesi yapıldı. En geç 900 günde...