18 / 05 / 2024

Malatya yeni tesisler

Malatya yeni tesisler

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Malatya’ya 6’ısı baraj olmak üzere 17 tesis kazandırılıyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Malatya’mıza eli boş gelmek caiz değildir. Heybemiz dolu geldik” dedi.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'da 541 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

TOKİ'den Malatya'ya 18 yeni dükkan müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut ve 18 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya'nın depremden etkilenen bölgelerinin çehresi yeni konutlarla değişiyor!

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgenin çehresi yeni yatırımlarla değişti.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Malatya yeni tesisler Haberi

Malatya yeni tesisler

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Malatya’ya 6’ısı baraj olmak üzere 17 tesis kazandırılıyor. Tesislerin temel atma ve açılışları için düzenlenen toplu açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Malatya’mıza eli boş gelmek caiz değildir. Heybemiz dolu geldik” dedi. 6 adeti baraj geri kalanı ise taşkın koruma olmak üzere 17 tesisin temel atma ve açılışı için Malatya’da Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci’nin katılımı ile toplu açılış töreni düzenlendi. Beylerderesi’nde yapılacak barajın hemen yanı başında yapılan tören Bakanların yanı sıra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat...