07 / 05 / 2024

malatya yolları çalışmaları

malatya yolları çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yollarda kısmi kaplamalar, yama çalışmaları, dolgu çalışmaları ve şarampol temizliği gerçekleştirdi

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlandı! 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen millet bahçesinde çalışmalar tamamlandı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni inşa edilen millet bahçesinde incelemelerde bulundu. 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarında çalışmalar tam gaz!

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin tartışmalara neden olan yol yapım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Banu Aslan Can: Hasar tespit çalışmalarını en hızlı şekilde bitireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan Can, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti. Banu Aslan Can,"Hasar tespit çalışmalarını en hızlı şekilde bitireceğiz" dedi...

Malatya’da hasar tespit çalışmaları masaya yatırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen Malatya'da değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda bölgede yapılan hasar tespit çalışmaları ele alındı…

Malatya Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar için tören düzenlendi.

Atabey İskelesi'ndeki kazı ve dolgu çalışmaları tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Atabey feribot iskelesindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında dolgu ve kazı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın 2. pist çalışmaları başladı!

Ulaştırma Bakanı Arslan İstanbul Yeni Havalimanı'nı, 29 Ekim 2018'de uçuşlara açacaklarını söyledi. Arslan, havalimanının 1. pistinde acil ve taksi yollarının tamamlandığını, 2. piste ilişkin çalışmaların başladığını belirtti. 

Malatya Tecde'de imar çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımını daha sağlıklı yapıya kavuşturmak için yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

malatya yolları çalışmaları Haberi

malatya yolları çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşilyurt ilçesine bağlı Tepeköy, Topraktepe ve Sütlüce grup yoluyla Battalgazi'ye bağlı Alışar ve Mahmudu grup yolu asfaltlandı.Grup yollarında ilk olarak altyapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yollarda kısmi kaplamalar, yama çalışmaları, dolgu çalışmaları ve şarampol temizliği gerçekleştirdi. Grup yollarında son olarak sathi kaplama asfalt çalışmaları yapan ekipler, yolları standartlara uygun hale getirdi.Bölge halkı, yapılan çalışmalardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile emeği geçenlere teşekkür...