15 / 05 / 2024

malatyadaki banka şubesi yangını

malatyadaki banka şubesi yangını

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde bir banka şubesinin kazan dairesinde, yakıt tankının oksijen kaynağıyla kesilmesi esnasında yangın çıktı. Alevler, kısa sürede kazan dairesini de sardı

10 yıl sonra banka şubesi kalmayabilir!

Günün her saati ve her yerden bankacılık işlemlerini yapma olanağı veren dijital bankacılığa ilgi artarken, dijital bankacılık müşterisi 104 milyona ulaştı. encazip.com kurucusu Çağada Kırım, “10 yıl sonra işlemler sadece dijital bankacılıktan yapılabilir” dedi.

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

TOKİ Tokat Emekli Evleri için ön kayıt kuyruğu!

TOKİ'nin Tokat’ta satışa çıkaracağı 292 konut için emekliler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandandaşlar banka şubesi önünden ayrılmadı. 

Dijital banka Atom Bank konut kredili vermeye başladı!

İngiltere'de kurulu ancak hiç şubesi bulunmayan Atom Bank, kredi vermeye başladı. İngiltere'de hiç şube kurmadan açılan, tamamen dijital banka Atom Bank, dijital mortgage adı verilen konut kredisi de vermeye başladı.

Antalya Kemer'deki banka şubesinde istinat duvarı çöktü!

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde yan tarafındaki arazide yürütülen inşaat çalışması nedeniyle istinat duvarı çöken banka şubesi, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Bağdat Caddesi: İstanbul’un banka şubesi en bol caddesi!

Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks’in verilerine göre Bağdat Caddesi 106 banka şubesi ile İstanbul’un en fazla banka şubesine sahip ilçesi olurken Türkiye’de yaklaşık her iki banka şubesinden birisi ise Marmara bölgesinde.

1997 yılında Vakıflar'ın değer biçemediği Ortaköy'de banka şubesi!

1997 yılında Eximbank'ın Ortaköy şubesinin binasına Vakıflar değer biçemiyormuş. Ortaköy'deki konutların metrekaresi 3 bin dolara satılırken, emlakçılar ahşap binaya 5 milyon dolar (66 bin 284 adet altın) değer biçmişler.

MÜSİAD New York şubesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği New York şubesi, düzenlenen törenle açıldı. Olpak, MÜSİAD'ın üye kabulünde banka hesabı yerine adayların iş çevrelerindeki itibarlarına baktıklarını dile getirdi.

Pendik'te ilk banka şubesi 1952 yılında açılmış!

Yapı ve Kredi Bankası'nın Pendik şubesi 21 Şubat 1952 yılında açılmış. Bankanın İstanbul'da toplam şube sayısı on altıya yükselmiş. Böylece Pendik'te ilk banka şubesi de açılmış.

Güneydoğu'daki ATM sayısı arttı!

Türkiye’de en çok banka şubesi açık ara Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nün de yer aldığı Çankaya’da, kişi başına en çok ATM ise önemli turizm merkezleri Muğla ve Antalya ilinde bulunuyor.

Türkiye'de en çok banka şubesi Ankara Çankaya'da!

Türkiye'de en çok banka şubesi açık ara Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün de yer aldığı Çankaya'da, kişi başına en çok ATM ise önemli turizm merkezleri Muğla ve Antalya ilinde bulunuyor.

Korkut halkı ilçeye banka şubesi istiyor!

Muş' un Korkut ilçesinde banka şubesi olmaması sebebiyle büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten ilçe halkı tepki gösterdi. Büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar yetkililere seslerini duyurmaya çalıştı...

Tan Turizm Havayolu Taşımacılık Şirketi Eminönü Şubesi açıldı!

Tan Turizm Havayolu Taşımacılık Bilgisayar Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Suret Eminönü Şubesi, Ahmet Serdar Körükcü tarafından 9 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Nisan'da açıldı

malatyadaki banka şubesi yangını Haberi

malatyadaki banka şubesi yangını


Malatya'nın Hekimhan ilçesinde bir banka şubesinin kazan dairesinde çıkan yangın, hasara yol açtı.


Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde bir banka şubesinin kazan dairesinde, yakıt tankının oksijen kaynağıyla kesilmesi esnasında yangın çıktı. Alevler, kısa sürede kazan dairesini sardı. Biri güvenlik görevlisi 9 personelin görev yaptığı banka şubesinde, kazan dairesindeki yangın sırasında kısa süreli panik yaşandı.


Hekimhan Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürülen yangın, kazan dairesinde hasara neden oldu.


Yangının, fuel oil kullanılan kalorifer kazanının katı yakıtla çalışabilir hale getirilmesi için başlatılan çalışma sırasında, oksijen kaynağından çıkan kıvılcımın yakıtla temas etmesi sonucu çıktığı...