06 / 05 / 2024

Malatyaya 16 milyonluk yatırım

Malatyaya 16 milyonluk yatırım

Malatya Büyükşehir Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Hava Lojmanları kavşağında 53 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Yaşam ve Spor Merkezine yaklaşık 16 milyon liralık bir yatırımda bulunduklarını belirtti.

16 milyonluk tarihi kilise satışa çıktı! Emlak danışmanı açıkladı! Satılmasında engel yok!

Sivas’ın Hafik ilçesinde 19’uncu yüzyılda yapıldığı tahmin edilen ve bir zamanlar Ermeniler tarafından kullanılan bir diğer ismi Surp Garabet olan Tarihi Tuzhisar Kilisesi,  16 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı.

Boğaziçi kararı İstanbul'a ihanet olur!

Boğaziçi kararının İstanbul'a ihanet olacağını ifade eden İmamoğlu, "Henüz alınmış bir karar yok. Taslak ve duyumlar var. Bir masada 3-5 teknik insanın 16 milyonluk bir kentin geleceğine dair karar verme işi değildir. Yapılan ihanetlerin büyük kısmı da bu metot ile yapılmıştır" dedi...

Murat Yıldırım'dan eşine 16 milyonluk hediye ev!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği İmane Elbani'ye Beykoz'dan 16 milyon TL'lik lüks bir ev aldı...

Kahramanmaraş'ta 278 milyonluk 16 tesisin temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kahramanmaraş’ta inşa edilecek 278 milyon lira yatırım bedelli 16 adet tesisin temelini düzenlenen tören ile attı.

Balıkesir Sındırgı'ya 16 milyonluk yatırımın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı'da BASKİ'nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki İçme Suyu, Kanalizasyon Şebeke Hattı ve Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törene katıldı.

Balıkesir Sındırgı'ya 16 milyonluk yatırım yapılıyor!

Balıkesir Sındırgı'da yer altına 16 milyonluk yatırım yapılıyor. Önceki aylarda ihalesi gerçekleştirilen projenin saha çalışmaları başladı.

OSKİ'den Ünye'ye 16,5 milyonluk yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ünye ilçesine 2017 yılında 16 milyon 500 bin TL’lik yatırım yapacak.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 16 milyonluk bu yatırımımız 35 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tesisimizin yüzde 80’lik kısmı tamamlandı” dedi.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında son durum!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 16 milyonluk projemiz 35 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tesis içerisindeki binaların yapımı önemli ölçüde tamamlandı.

Karasu'ya 16 milyon liralık arıtma tesisi geliyor!

Sakarya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu'da yapılan atık su arıtma tesisi yapım çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Keleş,"16 milyonluk yatırımla ilçemize modem bir Atık Su Arıtma Tesisi inşa ediyoruz" dedi.

Bursa'ya 210 milyonluk 28 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 28 adet tesis ile Bursa’ya 210 milyonluk yatırım yaptı.Türkiye’nin en büyük yatırımcı kamu kuruluşlarından olan DSİ Genel Müdürlüğü’ne ait 16 tesisin temeli atılırken, 12 tesis ise hizmete açıldı. gerçekleştirildi.

Bursa'ya 210 milyonluk 28 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 28 tesis ile Bursa'ya 210 milyonluk yatırım yaptı. DSİ Genel Müdürlüğü'ne ait 16 tesisin temeli atılırken, 12 tesis hizmete açıldı.

Seyhan'daki tekel arsasının imar değişikliği iptal edildi!

Tekel arsası konusu için olağanüstü toplanan Seyhan Belediye Meclisi, arsa sahibine 16 milyonluk rant sağlayacak karardan döndü.

Malatyaya 16 milyonluk yatırım Haberi

Malatyaya 16 milyonluk yatırım

Ahmet Çakır, Doğu Anadolu bölgesinin en büyük yaşam merkezi inşaatının yüzde 95 seviyesine geldiğini söyledi.


Merkezin bölgenin en büyük yatırımlarından birisi olduğunu kaydederek, "Merkez, birçok sportif faaliyetin aynı alan içerisinde yapılabileceği örnek ve büyük bir proje.Tesisimiz, bay ve bayanlara hizmet etmek üzere iki bölüm olarak inşa ediliyor. 16 bin 500 metrekare kapalı alana sahip merkezin içinde kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı 2 yarı olimpik yüzme havuzu, 2 masaj havuzu, 2 çocuk havuzu, 2 fitness salonu, 2 hamam, bay-bayan saunalar, bilardo salonu, masa tenisi salonu bulunuyor. Ayrıca 4 tenis kortu, 4 basketbol ve voleybol sahası, l futbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme teraslan, kafeterya, kapalı ve açık otopark bulunmaktadır" dedi. 


Yeni...