03 / 05 / 2024

Malaysia Airport sabiha gökçen satış

Malaysia Airport sabiha gökçen satış

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın iş yerlerinde kira tartışması!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 20 yıl süre ile işletme hakkını elinde tutan Malezyalı, Malaysia Airports Holdings Berhad pandemi nedeniyle zor günler yaşayan, havalimanı içinde hizmet sunan 50'ye yakın iş yerine kiralarını ödemedikleri için ihtarname gönderdi.

Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport 2016'da açılacak!

Hilton Worldwide, ekonomi sınıfında hizmet veren Hampton by Hilton markası ile Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yeni bir otel açıyor.Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport'un gelecek yıl açılması bekleniyor.

Malaysia Airport'tan Sabiha Gökçen açıklaması!

Malaysia Airports Holdings açıklamasına göre, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın işletilmesi için kurulan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Şirketinin (İSG) hisselerinin toplam 285 milyon euro tutarındaki yüzde 40'ının da alınması konusunu görüştü.

Malaysia Airports Sabiha Gökçen hisselerin alınması için onay aldı!

Malaysia Airports Sabiha Gökçen hisselerin alınması için onay aldı. Malaysia Airports Holdings, Sabiha Gökçen Havalimanı hisselerinin, kendi sahip oldukları dışında kalan yüzde 40'ının alınması için hissedarlarının onayını aldığını bildirdi.

Malaysia Airports Sabiha Gökçen'ni bünyesine kattı!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından devralınması işlemine izin verd

Malezyalılar Sabiha Gökçen için onayı kaptı!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı artık Malaysia Airport'un!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Sabiha Gökçen'in Malezyalı şirkete devrine izin çıktı!

Rekabet Kurumu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Limak Grubu'na ait hisselerinin Malaysia Airport Holding tarafından devralınmasına izin verdi. Satış işlemiyle ilgili Rekabet Kurumunun resmi sitesinden açıklama yapıldı.

Sabiha Gökçen için sermaye artıracak!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Limak’a ait yüzde 40 hisseyi 285 milyon euroya almak için ön alım hakkı kullanan Malaysia Airport Holdings, alımı finanse etmek için bedelli sermaye artırımına gidecek.

Sabiha Gökçen’de ortaklık yapmaya kapalı değiliz!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ nın yüzde 40 hissesini Limak Yatırım’ dan satın alacağını açıklayan Malaysia Airports Holding Berhad ( MAHB ), ‘ortaklığa kapalı olmadıklarını’ açıkladı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kredisi hazır ortaklığa kapalı değiliz!

ISG’nin yüzde 40 hissesini satın alacağını açıklayan Malaysia Airports Holding yeni ortaklıklara göz kırptı. MAHB, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmesini yapmakta olan ISG’de ortaklığa kapalı olmadıklarını açıkladı.

Malaysia Airports: Ortaklıklara kapalı değiliz

Malaysia Airports Holding, Sabiha Gökçen işletmeciliğinde ortaklığa kapalı olmadıklarını ama çoğunluk hissedar olarak kalmak istediklerini belirtti. Hisse devrinin en geç 2015'in ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor

Malaysia Airports'un Sabiha Gökçen Havalimanı kararı haftaya belli olacak!

Malaysia Airports'un Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ön alım hakkına ilişkin kararı gelecek hafta başında belli olacak. Sözleşmelerin toplam bedeli azami 285 milyon euro olarak da duyurulmuştu.

Malaysia Airport sabiha gökçen satış Haberi

Malaysia Airport sabiha gökçen satış


Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından devralınması işlemine izin verdi. 


Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneğinin yürüteceği pazar araştırması neticesinde elde edilecek sonuçların kamu ile paylaşılması uygulamasına menfi tespit belgesi verildi. 


Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin hisselerinin iki aşamada toplam yüzde 21,44'ünün Euro Efes S.a r.l. tarafından devralınması suretiyle şirketin ortak girişime dönüştürülmesi işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı. 


LPD Holding AŞ'nin yüzde 49 hissesinin LeasePlan Corporation N.V. tarafından Doğuş Grubu'ndan devralınması işlemine izin verildi. 


Cutrale Grubu ve Safra Grubunun birlikte kontrol ettikleri Cavendish Global Ltd. tarafından devralınması suretiyle, Chiquita Brands International Inc'in ortak girişime dönüştürülmesi işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı. 


International Finance Corporation...