06 / 05 / 2024

malezya işçi kampı

malezya işçi kampı

Vekon, son olarak bir dünya markası olan Petronas’ın Malezya’da temellerini attığı dev yatırımında görev alacak mühendisleri için yaşam alanı oluşturuyor. Vekon, 80 bin metrekarelik bir alanda 2 bin 500 mühendisin kalacağı lüks bir işçi kampı kuruyor.

Bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde ruhsatsız şekilde işletilen kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı. İşte son dakika detayları...

Boğaziçi Üniversitesi'nin Hisar Kampüsü için Bakanlıktan yeni imar planı! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Boğaziçi’nin İstanbul Boğazı manzaralı Hisar Kampüsü için yeni imar planı hazırlandı. İşte detaylar...

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

Kuzey Konaklama Kamp Ve Karavan İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Konaklama Kamp Ve Karavan İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azra Ülker tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi'nden 'kampüsler taşınacak' iddiasına yanıt!

Boğaziçi Üniversitesinin mevcut kampüslerinden taşınarak farklı bölgelerde yer alan mekanlarda yeni kampüslere yerleşeceği yönünde son günlerde yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TBMM kampüsü içerisine kreş binası yaptırılacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İşletme ve Yapım Başkanlığı tarafından TBMM kampüsü içerisine kreş yaptırılacağı duyuruldu.

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

Pandemi sonrası Türkiye-Malezya ticari ilişkilerinin gelişeceği düşünülüyor!

Malaya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mohd Nazari İsmail, "İki ülke arasındaki karşılıklı ticaret her zaman devam edecek ve güçlenecektir. Bunu sağlamak içinse güçlü bir Türkiye-Malezya Ticaret Odası kurulmalıdır" dedi.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

WADAH'tan Ayasofya-i Kebir Camii'nin ibadete açılmasına destek!

Malezyalı sivil toplum kuruluşu Malezya Bilinçli Toplum Hareketi (WADAH), Ayasofya-i Kebir Camii'nin ibadete açılmasına destek verdi.

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'nden karavan kamp alanı talebi!

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği, kamp-karavan turizminin gelişmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’na taleplerini aktardı. Taleplerde 5 yıldızlı otellerde karavan kamp alanı yapılması da bulunuyor. 

malezya işçi kampı Haberi

malezya işçi kampı

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Malezya’da yerel ortağıyla işbirliği içinde Asya’nın en büyük işçi kampı Petronas Executive Staff Lojmanlarını kuruyor.  


Yaşam konteyneri, prefabrike, hafif çelik ve yapısal çelik yapıların tasarım, üretim ile uygulama süreçlerini anahtar teslim hizmet modeliyle tek başına yapan Vekon, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da birçok projenin içerisinde yer alıyor. Bugün 100’e yakın ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran global bir çözüm ortağı olan Vekon, en son 41 milyar dolarlık bütçesi ile Asya’nın en büyük projesine imza atacak olan Petronas için Malezya’da 1.800 adet modüler yaşam ünitesi ve 40 bin metrekarelik hafif çelik yapılardan oluşan lüks bir işçi kampı kuruyor. 


Toplam proje yönetimi ile yeni bir model

Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, Vekon’un Uzakdoğu’ya ilk...