06 / 05 / 2024

Malezya zemin kayması

Malezya zemin kayması

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki bir apartmanın zemininde toprak kayması oluştu. Olay sonucunda 65 apartman sakini tahliye edildi.

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

Malezya'da apartmanın zemini kaydı! Bina tahliye edildi!

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki bir apartmanın zemininde toprak kayması oluştu. Olay sonucunda 65 apartman sakini tahliye edildi.

Güngören'de yıkım kararı verilen bina boşaltıldı!

İstanbul'un Güngören İlçesinde zemin kaymasıyla birlikte oluşan çatlaklar nedeniyle yıkım kararı verilen bina tahliye edildi.

Nabi Avcı'dan Topkapı Sarayı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Topkapı Sarayı'nın zemin kayması hakkında hakkında açıklama yaptı.

Moda sahilinde zemin kayması!

Moda sahilinde önceki gün pazar koşusuna çıkan vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı. Çünkü sahil boyunca Yoğurtçu Parkı’na kadar tüm park alanı tel örgülerle kapatılmıştı. İBB, HT İstanbul’a açıklama yaparak olayı aydınlattı:

Kuşadası'nda yaşanan zemin kayması meclis gündeminde!

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir arsada yaşanan zemin kaymasına ve alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Bayraklı'da yıkım tahliyesi!

Bayraklı Gümüşpala 1660 sokak üzerindeki 2 binada bulunan 15 daire, eski bir binayı yıkan müteahhitin başlattığı kazı çalışmaları sırasında kot farkı nedeniyle zemin kayması riski bulunduğu gerekçesiyle boşaltılmak istendi...

Sri Lanka'daki toprak kayması ve sel: 24 ölü!

Güney Asya ülkelerinden Sri Lanka'da şiddetli yağışların neden olduğu toprak kayması ve sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 24'e çıktığı bildirildi...

Malezya'da sel felaketi meydana geldi!

Malezya'da son 30 yılın yaşanan en kötü sel felaketi nedeniyle 5 kişi öldü. 160 bin kişi evlerinden tahliye edilirken 184 bin konut zarar gördü.

Rafine Yapı Taahhüt Yalıtım Zemin Kaplama Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rafine Yapı Taahhüt Yalıtım Zemin Kaplama Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Şahin Aslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta kuruldu.

Endonezya'daki toprak kaymasında son durum!

Endonezya'daki toprak kayması Endonezya'da 12 Aralık'ta meydana gelen heyelanın ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarına son verildi.Yetkililer, toprak kaymasının ardından 95 kişinin cesedine ulaşıldığını, 13 kişinin hala kayıp olduğunu bildirdi.

Kocaeli'nde zemin etüdü yaparken boru hattını deldiler!

Kocaeli'nde özel bir firma tarafından yapılan zemin etüdü sırasında bir akaryakıt firmasına ait boru hattı delindi. yapılan çalışma sırasında iş makineleri, bir akaryakıt firmasına ait boru hattına zarar verdi.

Kat kaloriferli sistemlerde zemin ve çatı ısı yalıtımı ortak gider midir?

Kat Mülkiyeti Kanununa göre apartmanda, temeller ve ana duvarlar, taşıyıcı sistemi oluşturan kiriş, kolon ve perde duvarlar ortak alanlar olarak kabul ediliyor. Peki, kat kaloriferli sistemlerde zemin ve çatı ısı yalıtımı ortak gider midir?

Malezya zemin kayması Haberi

Malezya zemin kayması

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki bir apartmanın zemininde oluşan toprak kaymasının ardından 65 apartman sakini boşaltıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kuala Lumpur'un batısında bulunan bir apartmanın zemininde sabah saatlerinde toprak kayması meydana geldi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, apartmanda yaşayan 65 kişiyi tahliye edildikten sonra binada incelemelerde bulundu.

Apartmanın güvenli olmadıklarını söyleyen itfaiye ekipleri, apartman sakinlerinin bir süreliğine devlete ait konaklama yerlerinde misafir edileceğini...