18 / 05 / 2024

Malezyadaki sel baskınında son durum

Malezyadaki sel baskınında son durum

Malezya'da son 30 yılın yaşanan en kötü sel felaketi nedeniyle 5 kişi öldü. 160 bin kişi evlerinden tahliye edilirken 184 bin konut zarar gördü.

Türkiye'nin ambargo kararı İsrail basınında: İnşaattaki yavaşlama, daire arzında azalmaya yol açacak!

Türkiye'nin almış olduğu ambargo kararı, Tel Aviv'de büyük öfkeye neden oldu. İsrail medyası, Türk boykotunun etkilerinin büyük olacağını belirtilirken, en çok etkilenecek sektörün başında da inşaat sektörü yer aldı...

'Dolar baskı altında' yorumu tansiyon yükseltti! Ekonomist Devrim Akyıl'dan son dakika dolar açıklaması...

Gözler dolar kuruna çevrildi. Dolarla ilgili tüm gelişmeler yakından takip edilirken, Sözcü TV'de dolar tartışması gündeme düştü. 'Dolar baskı altında' yorumu tansiyon yükseltti.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Zorunlu deprem sigortası genişletiliyor! Deprem dışında diğer afetler de eklenecek!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın (DASK) genişletilecek ve bu sigorta türünün yerine Zorunlu Afet Sigortası gelecek DASK poliçesi, sadece deprem riskini değil, sel baskını gibi diğer afet risklerini de kapsayacak.

Dikkat! İstanbul için sarı alarm verildi: Bu saatlerde dikkatli olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya Bölgesi'nde yer alan 5 ili sarı kodla uyararak ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı konusunda vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bu iller arasında İstanbul da bulunuyor.

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Altında yükseliş bugün de devam ediyor.  Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Cuma gününe dikkat! Valilik o şehirde yaşayanları uyardı; Su baskını, sel, yıldırım, dolu her risk var

Aman dikkat! Valilik, 2 Haziran Cuma günü tüm şehirde etkili olması beklenen sağanak sebebiyle vatandaşları uyardı. İşte detaylar...

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

'Merkez Bankası'nın telaşı piyasalarda beklentiyi de bozuyor'

Ankara Sayfası yayınında piyasalardaki havayı yorumlayan ekonomi gazetecisi Erdal Sağlam, MB'nın son adımlarının açık bir tedirginlik ve telaşa işaret ettiğini belirterek, kur üzerindeki baskılara rağmen seçimlerden önce kurda bir sıçramanın kaçınılmaz hale geldiğini savundu.

Altın kahini İslam Memiş kırmızı ikaz ışıklarını yaktı! Yeni zirveler yolda! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve gümüş fiyatları ve pariteleri sekiz aydır baskı altında, ancak zincir kırıldı. Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş'e tavsiyelerde bulunuldu. Yeni zirveler yolda! Hemen bakmayan, bin pişman!

Malezyadaki sel baskınında son durum Haberi

Malezyadaki sel baskınında son durum

Malezya'da son 30 yılın yaşanan en kötü sel felaketi nedeniyle 5 kişi öldü. 160 bin kişi evlerinden tahliye edilirken 184 bin konut zarar gördü. Selden etkilenen bir başka ülke olan Tayland'da ise 8 kişi...