02 / 05 / 2024

Malibu Carbon Pilajı ünlü evleri

Malibu Carbon Pilajı ünlü evleri

ABD'nin en gözde plajlarından birisi olan ve Milyarderler Plajı olarak bilinen Carbon Plajı, plaj her geçen gün ABD'nin yeni ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

A101 1 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta Akıllı TV, Fırın, Blender, Dikey Süpürge satışta...

A101 aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. 1 Şubat'ta başlayacak olan ve birbirinden avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünler dikkatleri çekiyor. Bu hafta A101'de Kiwi Mikrodalga Fırın, Fantom Carbon DC1000 Dik Süpürge gibi elektronik ürünler cazip fiyatlara sunuluyor.

Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç TL, en uygun nerede? 31 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli, bütçe dostu ve dayanıklı Fantom Carbon CC4000 Cyclone torbasız süpürge, Hi-Tech cyclone toz haznesi ve yüksek emiş gücü ile öne çıkıyor. Peki, Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç watt? İşte detaylar...

Kapış kapış gidiyor! Migros’ta Xiaomi Redmi 10 kampanyası! İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Xiaomi Redmi 10 4/128 GB Carbon Gri cebinize uygun fiyattan satışta. Sadece 1 adet sipariş verilebilen telefon kapış kapış gidiyor. İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

İon Carbon Minerals İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İon Carbon Minerals İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Turna tarafından kuruldu.

Pink, Malibu'daki evini 14,9 milyon dolara satıyor!

Amerikalı şarkıcı ve Motokros yarışçısı Pink, Malibu’da yer alan, denize sıfır şekilde konumlanan evini 14,9 milyon dolara satışa sundu.

Leonardo DiCaprio Malibu'daki malikanesini satışa çıkardı!

Oscar ödüllü oyuncu, Malibu'dan 1998'de 1.6 milyon dolara satın aldığı evini 10 milyon dolara satıyor. DiCaprio, yakın zamanda yine Malibu'dan bir konut için 13.8 milyon dolar harcama yapmıştı.

Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini satışa çıkardı!

Geçtiğimiz günlerde beşinci kez evlenen yıldız Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini 14.9 milyon dolara satışa çıkardı. 

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.  

Avril Lavigne Malibu'dan malikane satın aldı!

Rock müziğin sevilen isimlerinden Kanadalı Avril Lavigne, Malibu'dan malikane satın aldı. Lavigne, bu malikane için 7.8 milyon dolar ( yaklaşık 62 milyon TL) ödedi.

Pierce Brosnan Malibu'daki evini 780 milyon TL'ye satıyor!

Pierce Brosnan, rol aldığı 1997 yapımı 'James Bond' filminden esintiler taşıyan evini 100 milyon dolara (780 milyon TL) satıyor...

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İstemkar tarafından kuruldu. 

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Miley Cyrus Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara sattı!

Herkesin evlerine çekilerek kendini karantinaya aldığı bir dönemde genç yıldız Miley Cyrus, Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara satarak birikimini artırdı.

Malibu Carbon Pilajı ünlü evleri Haberi

Malibu Carbon Pilajı ünlü evleri

ABD'nin en gözde plajlarından birisi olan ve Milyarderler Plajı olarak bilinen Carbon Pilajı, plaj her geçen gün ABD'nin yeni ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor



1,5 mile uzunluğundaki Carbon Beach, Pasifik Okyanusu ise Pasifik Sahil Yolu arasında yer alıyor. Santa Monica'nın kuzeyinde yer alan bölgede sadece 70 adet süprr lüks konut bulunuyor.



Milyarderler Pilajı olarak da bilinen bölgede birçok ünlü ve zengin ismin evi bulunuyor. Çoğunlukla eğlence ve teknoloji dünyasından isimlere ev sahipliği yapan pilaj da zengin hukukçular ve finans uzmanları da yaşıyor.



Pilaj ABD medyasında konut sahiplerinin kumsalı işgal ettiği iddialarıyla da sık sık gündeme gelmişti.



Bölgede Malibu Beach Inn isimli meşhur bir hotel de bulunuyor.



Hotelin restoranı da en az pilajı kadar ünlü...



Müzik endsütrisinin devlerinden David Geffen de...