20 / 05 / 2024

maltepe Ak Kur Yapı İnşaat

maltepe Ak Kur Yapı İnşaat

Ak Kur Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Kurmel tarafından 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün maltepe'de 1 milyon 585 bin 500 TL sermaye bedeli ile Akif Baştekin tarafından kuruldu.

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Maltepe'de TOKİ'ye ait arazideki kaçak çiftlik yıkıldı!

Arazisi TOKİ'ye ait Maltepe Ferhatpaşa'da yer alan kaçak çiftlik yıkıldı. Çiftlik daha önce yurttan kaçan kızların alıkonulduğu yer olarak gündeme gelmişti.

Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti!

Maltepe Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti.

Enn Adalar Maltepe güncel fiyat listesi 2017!

Toplam 140 adet daireden meydana gelen Enn Adalar Maltepe projesi akıllı ev sistemiyle dizayn edildi. İşte Enn Adalar Maltepe güncel fiyat listesi 2017...

Enn Adalar Maltepe ödeme planı!

Akıllı ev sisteminin kullanıldığı Enn Adalar Maltepe Evleri fiyatları 239 bin TL’den başlıyor. Enn Adalar Maltepe ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azam Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kasaplar Çarşısı Sokak'ta kuruldu.

Çakır Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Raşit Çakır tarafından 1 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Feyzullah Caddesi, Sülün Sokak'ta kuruldu.

Carrefour Maltepe Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour Maltepe Park hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Maltepe Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Maltepe Park bayramda kaça kadar açık? Maltepe Park AVM bayramda kaçta açılacak?

Ak Kur Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kur Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Kurmel tarafından 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de kuruldu.

Maltepe'deki dolgu alanında kaçak inşaatlar yapılıyor!

İstanbul Maltepe sahilindeki dolgu alanının imar planında yeşil alan olarak görünen yerlerde tabelasız ve ruhsatsız inşaatlar başladı.

maltepe Ak Kur Yapı İnşaat Haberi

maltepe Ak Kur Yapı İnşaat

Ak Kur Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Kurmel tarafından 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de kuruldu. 


Ak Kur Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi  ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil  konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri  inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...