02 / 05 / 2024

Maltepe Anroşman ve Sahil Düzenleme İnşaatı

Maltepe Anroşman ve Sahil Düzenleme İnşaatı

Maltepe sahil şeridinde yapılan çalışmalar devam ediyor, projenin dolgu çalışmaları tamamlanmak üzere...

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir?

Bridgestone'da Hukuk ve Uyum Başkan Yardımcısı, Genel Danışman ve Yönetim Kurulu Sekreteri olarak görev yapan Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir? İşte ayrınıtlar...

Maltepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, E-5 Kuzeyi Büyükyalı Deresi ve Yan Kollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Honda Civic Şubat ayında zamlandı mı? İşte 2023 10 Şubat fiyat listesi

Honda Civic Şubat ayında da fiyatı merak edilen araçlardan oldu. Şanzıman ve pratikliği açısından yolda insanlara seyir keyfi veren Civic için  Şubat ayı fiyatları merak ediliyor. İşte 2023 10 Şubat fiyat listesi...

Maltepe 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, E-5 Kuzeyi Küçükyalı Deresi ve Yan Kollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Mk5 Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mk5 Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da Ahmet Zeki Danışman, Asım Erkan Danışman,  Muhammet Furkan Danışman ve Nezir Münedi Danışman ortaklığında kuruldu.

Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Ducato Van kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni 9 vitesli tam otomatik şanzımanı ve ikinci nesil dört silindirli Multijet dizel motoruyla ticari araçlar arasında ön plana çıkan Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları belli oldu. Peki Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Ducato Van kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Fiat Ducato Van fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Ducato Van ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Fiat Ducato Van, yeni 9 vitesli tam otomatik şanzımanı ve ikinci nesil dört silindirli Multijet dizel motoruyla ticari araçlar arasında en çok dikkat çekenlerden oluyor. Peki Fiat Ducato Van Haziran fiyatları belli oldu mu? En ucuz Fiat Ducato Van ne kadar? İşte Fiat Ducato Van 14 Haziran 2022 fiya

Farzan İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farzan İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Payam Soleımanı ve Reyhaneh Abyarı ortaklığında kuruldu.

Propex Danışmanlık İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Propex Danışmanlık İç Ve Dış Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abolfazl Mohammadırana, Hüseyin Barımanı ve Khosrou Bagherıdınanı ortaklığında kuruldu.

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Hammo, Kholoud Mohamed, Mohamed Solıman ve Mohammad Mahmou ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 70.3 milyon TL'ye satılık 29 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Tuzla, Kartal ve Şile ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 29 gayrimenkulü 70 milyon 324 bin 231 TL'ye satıyor.

Maltepe Anroşman ve Sahil Düzenleme İnşaatı Haberi

Maltepe Anroşman ve Sahil Düzenleme İnşaatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından denize dolgu yapılarak oluşturulan miting ve etkinlik alanının inşaatı hızla ilerliyor. 65 milyon liraya mal olacak olan Maltepe Anroşman ve Sahil Düzenleme İnşaatı 'nın dolgu aşaması tamamlanmak üzere.  İnşaatı hızla ilerleyen proje 171 futbol sahası büyüklüğünde alana...