27 / 04 / 2024

maltepe belediyesi çin

maltepe belediyesi çin

Çin’in Anqing kentiyle ‘Kardeş Şehir’ olan Maltepe Belediyesi, ikinci protokolü de Şangay bölgesinde bulunan Changning Belediyesi ile imzaladı. Changning Belediye Başkanı Xie Feng, Maltepe’nin fuar projesine her türlü katkıyı vereceklerini ifade etti.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dünya Şehir Maltepe detayları...

Maltepe'de çürük binalar tahliye edildi! 

İstanbul Maltepe Belediyesi, ilçede yer alan bir sitede çürük binada yaşayan vatandaşlar için tahliye kararı aldı. Tahliye kararı sonrası evsiz kalan site sakinleri karara tepki gösterdi.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Maltepe'nin 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Maltepe Belediyesi, yeni bir kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinde başlayacak proje kapsamında inşaat bitirme sigortası alacak bir model üzerinde çalışılıyor.

İncirliova Belediyesi'nden 9.4 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İncirliova Belediyesi, inşaat yapım karşılığı, 192 araçlık yer altı otoparkı, meydan kafeterya ve zemin katta dükkanlar ile meydan düzenlemesi yapımı intifa eksiltme usulü ile 29 yıl üzerinden ihale ediyor..

Maltepe Belediyesi'nden iş hanı açıklaması!

Maltepe Belediyesi Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'ndeki 16431 ada, 29 parsel sayılı iş hanı hakkında açıklama yaptı...

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Maltepe Bağlarbaşı Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Maltepe Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'ne yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

Maltepe Belediyesi bin 22 binada asbest denetimi yaptı!

Maltepe’de son 1.5 yıl içerisinde bin 22 binada denetim yapan Maltepe Belediyesi pek çok ciddi hastalığa yol açan asbeste geçit vermedi.

Maltepe Medine Cami ibadete açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin de katkılarıyla yeniden inşa edilen Medine Cami Maltepeli vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da katıldı.

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Maltepe Girne Mahallesi pazarına kavuştu!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde hizmete açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

maltepe belediyesi çin Haberi

maltepe belediyesi çin

Çin Halk Cumhuriyeti’nde büyük ilgi ile karşılanan Maltepe Belediyesi heyeti, Şangay’da fuar merkezi ile büyük bir atılım gerçekleştiren 800 bin nüfuslu Changning kenti ile de kardeş şehir anlaşması imzaladı. İmza törenine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Changning Belediye Başkanı Xie Feng, Türkiye’nin Şangay Başkonsolosu Özcan Şahin, Maltepe Belediye Meclis üyeleri ile Changning Belediyesi yetkilileri katıldı.


FUAR KALKINDIRDI


İki ilçe arasındaki ilişkinin Türkiye-Çin bağlarını olumlu etkileyeceğini belirten Changning Belediye Başkanı Xie Feng, ilçelerinin fuarla kalkındığına ve hızla zenginleştiğine dikkat çekerek, Maltepe’nin fuar projesine her türlü katkıyı vereceklerini ifade etti. Başkan Ali Kılıç da, insan odaklı bir belediyeciliği hayata geçirmek için çalıştıklarını ifade ederek, “İlçemizi, diğer inanç ve kültürlerle buluşturmak istiyoruz. Bizim temel felsefemiz sevgi ve ‘daima sevgi kazanacak’ diyoruz” şeklinde konuştu.


 “M’EXPO İLE...