05 / 05 / 2024

Maltepe Belediyesi Dış Paydaş Anketi nasıl sonuçlandı

Maltepe Belediyesi Dış Paydaş Anketi nasıl sonuçlandı

Maltepe Belediyesi’nin internet sitesi ve sosyal medya üzerinden yaptığı "Dış Paydaş Anket" çalışması sona erdi. 2015-2019 Stratejik Planı hazırlık çalışmaları kapsamında yapılan anketle belediye, izleyeceği yol haritasını belirleyecek.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dünya Şehir Maltepe nerede? Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi!

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve  Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dünya Şehir Maltepe nerede? Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi!

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

TMSF, Yapı Yatırım ve Gayrimenkul'ün Maltepe'deki dükkanlarını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Yatırım A.Ş. ye ait Maltepe’de 2 adet dükkanın yüzde 50’sinin birlikte satışını gerçekleştirecek.

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

Maltepeliler dönüşümden ulaşıma gelecek 5 yıllarını planlıyor!

Çalışmalarına devam eden Maltepe Belediyesi’nin 2020-2024 stratejik planının hazırlanması için “katılımcı bir ilçe” anlayışıyla düzenlediği atölye çalışmaları, Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi’nde başladı.

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Belediyesi Dış Paydaş Anketi nasıl sonuçlandı Haberi

Maltepe Belediyesi Dış Paydaş Anketi nasıl sonuçlandı

Vatandaşların talepleri doğrultusunda, katılımcı belediyeciliği uygulamalarıyla öne çıkartmayı amaçlayan Maltepe Belediyesi, “dayatan değil danışan” belediyecilik anlayışıyla 1119 kişinin katıldığı ve 20 konu başlığının yer aldığı bir anket çalışması düzenledi. 


Ankette; cenaze ve defin hizmetleri, veteriner poliklinik faaliyetleri, sinek ve haşere ile mücadele faaliyetleri, başıboş sokak hayvanlarının rehabilitasyon faaliyetleri, asfalt kaplama, alt geçit ve yol yapım, bakım ve onarım faaliyetleri, otopark alanı oluşturma faaliyetleri, yeşil alan oluşturma ve parkların bakım onarım faaliyetleri, kültür ve spor gibi alanlardaki tesisleşme faaliyetleri, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, halkla ilişkiler faaliyetleri, nikah salonu ve evlendirme hizmetleri, doğal afetlere mücadele faaliyetleri, tarihi eser ve yapıların korunması faaliyetleri, belediye hizmetlerine internet ile erişim, belediye hizmetlerinin afiş ve pankart ile görsel duyurularının yapılması, vergi işlemleri ve tahsili faaliyetleri,...