06 / 05 / 2024

Maltepe Belediyesi kreş

Maltepe Belediyesi kreş

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi'ni hizmete açıyor.

Maltepe Belediyesi'nden 4 yeni kreş!

"Her mahalleye kreş” projesi kapsamında bugüne kadar Altayçeşme, Bağlarbaşı, Zümrütevler ve Başıbüyük kreşlerini hizmete açan belediye, Esenkent, İdealtepe, Altıntepe ve Aydınevler kreşleri için de çalışmalara başladı.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Maltepe'de çürük binalar tahliye edildi! 

İstanbul Maltepe Belediyesi, ilçede yer alan bir sitede çürük binada yaşayan vatandaşlar için tahliye kararı aldı. Tahliye kararı sonrası evsiz kalan site sakinleri karara tepki gösterdi.

Sahilada projesi kararına itiraz!

Danıştay, Maltepe’ye “çift hançer” projesi şeklinde belirtilen “Sahilada” projesine verilen ruhsatın iptali istemiyle açılan davayı reddeden yerel mahkemenin kararını bozdu. Torunlar şirketi ve Maltepe Belediyesi karara itirazda bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

İBB 3 ilçede 4 prefabrik kreş inşa edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Çatalca, Küçükçekmece ve Maltepe ilçelerinde 4 adet prefabrik kreş inşa etmek için açık teklif usulü ile ihale gerçekleştirecek...

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

Maltepeliler dönüşümden ulaşıma gelecek 5 yıllarını planlıyor!

Çalışmalarına devam eden Maltepe Belediyesi’nin 2020-2024 stratejik planının hazırlanması için “katılımcı bir ilçe” anlayışıyla düzenlediği atölye çalışmaları, Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi’nde başladı.

Maltepe Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçildikten sonraki ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantıda belediye meclisinde görev yapacak isimler seçildi.

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Maltepe Belediyesi kreş Haberi

Maltepe Belediyesi kreş


Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, “Her Mahalleye Kreş” projesi kapsamındaki sekizinci kreşi, Altıntepe mahallesinde hizmete açıyor. Maltepe Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi, 36-60 ay arası 60 öğrenciye hizmet verecek.

Altıntepe Mahallesi Değirmenyolu Caddesi’nde hizmet verecek olan kreş, yarın saat: 15.00’da yapılacak törenle açılacak. Açılışa vatandaşları davet eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Her mahalleye kreş projemiz kapsamında 8. Kreşimizi, Altıntepe’de hizmete açıyoruz. 12 mahallemizde kreş inşaatlarımızı tamamladık. Söz verdiğimiz gibi 18 mahallemizin tamamında kreşlerimizi açacağız. Kreşlerimiz sayesinde hem çalışan anneler rahat ediyor, hem gönül rahatlığı ile çocuğunu kreşlerimize emanet eden anneler iş hayatına dahil olabiliyor, hem de Maltepeli çocuklar okul öncesi çağdaş ve bilimsel eğitim ile tanışıyor” dedi.

60 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

Altıntepe Zübeyde Hanım...