27 / 04 / 2024

maltepe belediyesi M’expo projesi

maltepe belediyesi M’expo projesi

Çin’in Anqing kentiyle ‘Kardeş Şehir’ olan Maltepe Belediyesi, ikinci protokolü de Şangay bölgesinde bulunan Changning Belediyesi ile imzaladı. Changning Belediye Başkanı Xie Feng, Maltepe’nin fuar projesine her türlü katkıyı vereceklerini ifade etti.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

M’Expo için düğmeye basıldı! Maltepe'ye 650 milyon Euro’luk dev proje geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü yazısında, merakla beklenen M’Expo projesini kaleme aldı. Söz konusu dev proje 650 milyon Euro’ya mal olacak...

Gümüşhane Belediyesi'nden 19.1 milyon TL'ye satılık 29 dükkan!

Gümüşhane Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Gümüşhane ili, Hasanbey Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan 29 dükkanı 19 milyon 120 bin 450 TL'ye satıyor...

Maltepe'de müteahhite silahlı saldırı davasında son durum!

Maltepe'de 19 Ekim'de otomobilinde beklerken motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan müteahhit Aytekin Meral olayının azmettiricisi olarak hakkında soruşturma başlatılan Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski yöneticisi Metehan Berktaş, ek ifade verdi.

Maltepe'de müteahhite silahlı saldırı!

Maltepe'de otomobilinin içinde motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan müteahhit Aytekin Meral, kendisini vuran kişinin iş insanı Metehan Berktaş olduğunu ileri sürdü.

Tuzla Belediyesi mülkiyetindeki 3 arsayı satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğunu kullanan AKP, büyükşehirin mülkiyetinde bulunan arazileri ‘yeşil alan’a dönüştürürken kendisine ait kamu arazilerini de satışa çıkarıyor. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Maltepe'de müteahhit ve arsa sahipleri arasında kavga!

İstanbul'un Maltepe ilçesinde müteahhit ve toprak sahipleri arasında çıkan kavgada hareketli dakikalar yaşandı. Kavgada, 2 kişi hafif şekilde yaralanırken 5 kişi gözaltına alındı.

Maltepe'nin 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Maltepe Belediyesi, yeni bir kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinde başlayacak proje kapsamında inşaat bitirme sigortası alacak bir model üzerinde çalışılıyor.

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi'ni hizmete açıyor.

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki bazı yerler kiraya verildi!

İzmit Belediyesi, Erdoğan Çakır başkanlığında gerçekleştirdiği ihaleyle mülkiyetinde bulunan bazı yerleri kiraya verdi.

Maltepe'deki 65 binada asbest denetimi!

Yıkılacak binalarda asbest denetimi başlatarak tüm Türkiye’ye örnek teşkil eden Maltepe Belediyesi, 2018 yılının ilk iki ayında 65 binada asbest denetimi yaptı.   

Maltepe Belediyesi'nden iş hanı açıklaması!

Maltepe Belediyesi Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'ndeki 16431 ada, 29 parsel sayılı iş hanı hakkında açıklama yaptı...

maltepe belediyesi M’expo projesi Haberi

maltepe belediyesi M’expo projesi

Çin Halk Cumhuriyeti’nde büyük ilgi ile karşılanan Maltepe Belediyesi heyeti, Şangay’da fuar merkezi ile büyük bir atılım gerçekleştiren 800 bin nüfuslu Changning kenti ile de kardeş şehir anlaşması imzaladı. İmza törenine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Changning Belediye Başkanı Xie Feng, Türkiye’nin Şangay Başkonsolosu Özcan Şahin, Maltepe Belediye Meclis üyeleri ile Changning Belediyesi yetkilileri katıldı.


FUAR KALKINDIRDI


İki ilçe arasındaki ilişkinin Türkiye-Çin bağlarını olumlu etkileyeceğini belirten Changning Belediye Başkanı Xie Feng, ilçelerinin fuarla kalkındığına ve hızla zenginleştiğine dikkat çekerek, Maltepe’nin fuar projesine her türlü katkıyı vereceklerini ifade etti. Başkan Ali Kılıç da, insan odaklı bir belediyeciliği hayata geçirmek için çalıştıklarını ifade ederek, “İlçemizi, diğer inanç ve kültürlerle buluşturmak istiyoruz. Bizim temel felsefemiz sevgi ve ‘daima sevgi kazanacak’ diyoruz” şeklinde konuştu.


 “M’EXPO İLE...