04 / 05 / 2024

maltepe dönüşüm

maltepe dönüşüm

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalıştayında, 40 yıl sonra çözüme kavuşan Maltepe’nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm modelleri konuşuldu.

Ali Kılıç: Kentsel dönüşüm, kentsel gelişim olacak!

Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Ardahan İli Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği ile Ardahan İli Çıldır İlçesi Eski Beyrehatun Köyü Birlik ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Güney tarafından kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Kiyan ve Müzeyyen Barut ortaklığında kuruldu.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Gülsuyu ve Gülensu sakinlerinin kentsel dönüşüm isyanı!

İstanbul Maltepe Gülsuyu ve Gülensu mahalle sakinleri uzun yıllardır mahallerinin yeniden inşa edilmesini bekliyor. Mahalle halkı, uzun süredir  bölgede gerginlik yaratan kentsel dönüşüm ile ilgili taleplerini sıraladı.

Aryap Kenttsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aryap Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çiçek tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

maltepe dönüşüm Haberi

maltepe dönüşüm

İstanbul'da yapılan kentsel dönüşüm çalıştayında, 40 yıl sonra çözüme kavuşan Maltepe’nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm modelleri masaya yatırıldı. Gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım gösterdi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları, alanında uzman akademisyenler ve şehir plancılarının katılım gösterdiği çalıştayda, Maltepe’de 40 yıl sonra çözüme kavuşan Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin kentsel dönüşümü için planlanan modeller ve iletişim stratejileri konuşuldu. Karayalçın’ın, bölgede yaşayan halkla birlikteyapılacak bir kentsel dönüşümün istenildiği sonuçlara ulaşabileceğini belirttiği...