03 / 05 / 2024

Maltepe Nida Park Küçükyalı ödeme planı

Maltepe Nida Park Küçükyalı ödeme planı

Nida Park Küçükyalı fiyatları 542 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı'da 0,79 faizle 20 yıl taksit fırsatı sunuluyor...

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

KİPTAŞ'tan oturuma hazır 4 projede avantajlı kampanya!

KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı....

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Deluxia Park Maltepe ev fiyatları!

Peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Maltepe ev fiyatları 402 bin 200 TL'den başlıyor. Proje 364 daire ve 34 ofisten meydana geliyor.

Nida Park Küçükyalı satılık daireler!

1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana gelen Nida Park Küçükyalı projesinde de Emlak Konut ödeme kampanyası geçerli. Nida Park Küçükyalı fiyatları 542 bin TL'den başlıyor.

Nida Park Küçükyalı fiyatları!

Nida Park Küçükyalı fiyatları 542 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı'da 0,79 faizle 20 yıl taksit fırsatı sunuluyor...

Maltepe Nida Park Küçükyalı ödeme planı Haberi

Maltepe Nida Park Küçükyalı ödeme planı



Tahincioğlu Gayrimenkul'ün projesi Nidapark Küçükyalı, İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da yükseliyor. Nidapark Küçükyalı projesinde 1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkan olacak.


Nidapark Küçükyalı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Nidapark Küçükyalı projesinde dairelerin teslimleri 2020 yılında gerçekleştiriliyor.


68 bin 785 metrekare alanda hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


31 Mart'a kadar Nidapark Küçükyalı projesinde sıfır faizle 5 yıl, 0,45 faizle 10 yıl, 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor.



Nida Park Küçükyalı fiyatları!


Kınalı Etabı 

2+1'ler 811 bin TL ile 1 milyon 153 bin TL arasında

3+1'ler 1 milyon 301 bin TL ile 1 milyon 547 bin TL arasında


Sedef Etabı 

1+1'ler 542 bin TL ile 683 bin TL arasında

2+1'ler 755...